Lassan itt az év vége, úgyhogy számot vetünk a 2019-ben történtekkel. Első összesítésünkben a legelképesztőbb dekoltázsokat vizsgáltuk meg. Nem volt könnyű összeállítani ezt a listát, mivel rengeteg merész dekoltázst láttunk idén is, a vörös szőnyegen innen és túl. Szubjektív összeállításunkon azokat a dekoltázsokat mutatjuk, melyeket nem tudunk elfelejteni azóta sem, hogy először láttuk őket. 

Salma Hayek

Még nyáron történt, hogy Salma Hayek kivetette magát a tengerpartra és hagyta, hogy a hullámok körbenyaldossák a testét, miközben mellei fulladoztak a szűk bikinijében.

Ava Max feat Cheryl

A 2 énekesnőben látszólag semmi közös. Kivéve, hogy a Virgin Atlantic Attitude Awards egyedül nekik köszönhetően volt izgalmas a buli, ugyanis mindketten olyan ruhában érkeztek, mely egyértelműen a mellüket hangsúlyozta ki. Még szerencse, hogy a vörös szőnyegen jól összebarátkoztak, így legalább egymás mellett is láthattuk a két dekoratív dekoltázst. 

Nicole Scherzinger

Itt máris nem 1, hanem mindjárt 5 látványos dekoltázsban gyönyörködhet. A 9 év után újra összeállt Pussycat Dolls első fellépése alkalmával annyira nekivetkőzött a színpadra állásnak, hogy miután lejátszották a tévében a fellépésüket, több mint 400 panaszlevél érkezett az angol médiahatósághoz sokak által korhatárosnak ítélt öltözékük miatt. 

Farrah Abraham

Hogy mennyi mindenre volt hajlandó Farrah Abraham a hírnévért, abba most ne menjünk bele. Ezúttal csupán a 28. születésnapi buliját idéznénk fel, amikor ruhát alig, jámborságot pedig egyáltalán nem viselt. Barátnőjével szexizett, melleiket összenyomva mosolyogtak a kameráknak. 

Bebe Rexha

Az amerikai énekesnő többször kiakadt már, hogy a szakmában többen is elítélően nyilatkoztak alkatáról, az egyik díjátadóra is alig talált ruhát. A kritikák azonban nem félénkké, hanem egyre bevállalósabbá tették Bebe Rexhát, aki egyre többször és egyre látványosabban teszi ki a mellét a kirakatba. 

Lindsey Pelas

Nem rémlik Lindsey Pelas neve? Nem az ön hibája, nem a nevéről, hanem inkább a dekoltázsáról lehet megjegyezni őt. A modell/influenszer annyira szeret kérkedni plasztikáktól művé érett testével, hogy egyszer egy heti trendet is szenteltünk neki. 

Jennifer Lopez és kebelbarátnői 

A MET-Gála már régóta nem a Metropolitan Múzeum adománygyűjtő tevékenységéről szól (de lehet, soha nem is volt így). A MET-Gála ma az a hely, ahol a legbotrányosabb és legbizarrabb ruhákban jelennek meg a sztárok. Persze, valakinél a sokkoló ruhaköltemény egy jó mélyen dekoltált, semmit sem takaró ruhában ölt testet, mint például Jennifer Lopeznél és barátnőinél.

Demi Lovato

Az amerikai énekesnő idén retusmentes kampányba kezdett. Elege lett abból, hogy mennyi retust és különböző effekteket tesznek a képeire, ezért úgy döntött, többé mellőzi a photoshopot. A lenge, mellkidobós öltözékeket ettől még persze nem, 2019-ben többször is kérkedett gömbölyded idomaival

Kaia Gerber 

Ha a  Kaia Gerber  névről semmi sem jut eszébe, segítünk. Ez a fiatal hölgy Cindy Crawford lánya, aki az egyik divatbemutatón olyan merész Valentino-szettben tündökölt, hogy az már kimerítheti a villantás fogalmát is. 

Candice Swanepoel

A Victoria's Secret legékesebb angyala egy igazán extrém képet töltött fel magáról Instagram-oldalára Halloweenkor. Azt ugyan nem árulta el, hogy kinek öltözött be (vagy inkább le), de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy csak néhány csillámló flitter takarja a kebleit.