Bár már tegnap összegyűjtöttük, hogyan készülnek a hazai sztárok a karácsonyra, Demcsák Zsuzsa akkor még nem nyilatkozott Insta-oldalán, sőt, Mihalik Enikő sem töltötte fel azt a képet magáról, ami biztosan tetszeni fog önnek. Következzen hétfői Insta-híradónk. 

Mihalik Enikő

A szupermodell New York-i apartmanja ablaka előtti szekrényen végigdőlve pózolt. A lényeg a fotón nem ez, hanem az, hogy meztelen, mellbimbóit utólag firkálta össze a képen, hogy az azért mégse látszódjon. 

 Demcsák Zsuzsa

Hatalmas a boldogság Demcsák Zsuzsáéknál: a mostani lesz az első közös karácsonya Ázsiában megismert szerelmével. Kellhet ennél nagyobb ajándék? Akkora az öröm, hogy kivételesen még a műsorvezetőnő lánya is odaállt a képhez, és hagyta, hogy lefotózzák. 

 Mészáros Dóra

A táncosnő nem a hideg pesti utcán pózolt tegnap este, inkább egy stúdió melegében, lenge öltözetben mutatta meg, mennyire várja már a karácsonyt. 

 Eva Longoria & Victoria Beckham

Nem karácsony, és nem is hazai sztárok, de azért írunk róla, mert szerintünk érdemes. A két kebelbarátnő,Eva Longoria és Victoria Beckham közösen pózolt utóbbi két gyerekének, Cruznak és a 7 éves Harpernek a keresztelőjén.