Még nem ért véget az ünnepi szezon, ennek fényében a celebnők is igyekeznek elkényeztetni követőiket. Candice Swanepoel szokásához hűen meztelenkedik, JLo pedig világhírű popsiját mutatja meg.

A Victoria's Secret angyala ezúttal egy fehér, félig átlátszó leggingsben pózolt Instagram követőinek, ám a nadrághoz véletlenül elfelejtett felsőt húzni, így csupán a karjaival takarja el idomait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I may or may not have worked out..🧘🏼‍♀️ @aloyoga

Candice Swanepoel (@angelcandices) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Lopez csupa piros szettben állt modellt a kamerának. Persze a szóban forgó szín, és még az énekesnő mögött látható luxusautó(k) is csak másodlagos szempont a fotón, hiszen nem kérdés, hogy mindenkinek JLo formás feneke, esetleg hasizma tűnik fel elsőként.

Rita Ora a vízen piheni ki az éves fáradalmakat. Az énekesnő kókuszvizet szürcsölgetve ünnepli idén a Karácsonyt, ezt pedig azzal igyekezett jelezni, hogy egy hóember figurát ültetett a nyakába. Mindenesetre az a nem túl sokat takaró bikini jóval figyelemfelkeltőbb.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas!!! ❤️🎄🥰 ⛄️

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Bódi Sylvi is teremtett időt a kikapcsolódásra az ünnepek alatt. Jelenleg Pohnpei-ben tartózkodik, ahonnan be is jelentkezett egy bikinis fotó erejéig. A képet ide kattintva tekintheti meg!