Ahogy az ember az ünnepek után visszatér dolgozni, úgy tért vissza Bagdi Enikő, az X-faktor döntőse is korábbi munkahelyére a tévés tehetségkutatót követően. A 20 éves énekesnővel a Blikk beszélt egy koncerten, ahol az RTL vetélkedőjének valamennyi sztárja fellépett (Anti bácsi kivételével), és Bagdi Enikő többek között a következőket mondta arról, hogy a műsort követően újra felvette a munkát abban a fővárosi gyorsétteremben, ahol korábban is dolgozott:

Szerintem nem ciki, ha van az embernek egy állandó munkája is, ami biztonságot jelent.

Bagdi Enikőt továbbá kérdezték arról az időszakról, amikor relatíve korai kiesése után néhány napra eltűnt a nyilvánosság elől, és szóba került édesanyjával való kapcsolata is:

Anyukám siket, így nincs is otthon tévéje, nem szokott internetezni sem, a közösségi oldalakon sincs fent. A nagybátyámék mutattak neki videókat, azt mondták, hogy szerintük anyu büszke rám. Nem tudom, hogy ez így van-e, mert én nem beszéltem vele azóta sem.

Bagdi Enikővel kapcsolatban további hír még, hogy bár a tévében vörös hajjal szerepelt, most átváltott fekete hajszínre. Hogy ez hogyan áll neki, azt az Instagramján lehet megtekinteni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bagdi Enikő az X-faktor után visszament dolgozni egy gyorsétterembe

Az X-faktor 20 éves énekesnője szerint nem ciki, ha az embernek van állandó munkája. Édesanyjával azonban a műsor óta sem beszélt.

231 · Jan 02, 2020 08:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments