Vasvári Vivien a Feleségek luxuskivitelben című műsorral lett ismert, 2018-ban volt az esküvőjük a realityben alkalmanként szintén feltűnő Fecsóval. A kapcsolat 2019-ben végződött, azóta Vasvári elárulta, hogy van már új partnere, és az év végén már arról mentek a találgatások, hogy Vasvári talán ezzel az új férfival tölti a szilvesztert. A Blikk szállítja most a megerősítést, hogy ez tényleg így volt, a párról egy csókolózós videó is készült, és Vasvári Vivien megerősítette, hogy tényleg ők azok. A férfi kilétéről különösebb részleteket azonban nem lehet tudni, és ez nem véletlen:

Ez egy friss kapcsolat, de ha majd úgy alakul, és mind a ketten úgy akarjuk, megmutatom a nyilvánosság előtt is a páromat. Ő nem celeb, nem is akar az lenni, és nem is szeretném, ha folyton szerepelne

– többek között ezt nyilatkozta Vasvári Vivien.

Még egy-két rövidhír 2020 elejére:

  • Bódi Sylvi az Instagramon írta meg, hogy szilveszter előtt szörfözés közben a deszka betörte a fejét, így a baleseti sebészeten végezte az óévet. „Szerencsére nem ájultam el a vízben, de vérző fejjel jobbnak láttam nem sokáig időzni a vízben, így kieveztem a hajóhoz. Gondoltam, kicsit jegelem, lefertőtlenítem, aztán pillanatragasztóval összeragasztom (nem kell elszörnyedni, ez a szörfösöknél bevált technika, és bizonyos esetekben kiválóan müködik, én is gyakran alkalmazom), oszt már megyek is vissza... Alaposabb megvizsgálás után látszott, hogy mély a seb és nem úszom meg varratok nélkül... Most egy darabig maradnom kell a popómon, amíg nem szedik ki a varratokat, addig nem mehetek vízbe.
  • Erdélyi Mónika Demónaként, azaz Demónikaként pózol az Instagramon, szúrta ki a 24.hu.
  • A Hot! magazin fotóján Détár Enikő élettársával pózol, akivel már hat éve együtt vannak, de nem terveznek esküvőt.
  • Liptai Claudiáék a szlovéniai Bledben voltak szilveszterezni, a legfrissebb Insta-képek azt mutatják, hogy a színésznő-műsorvezető a kisfiával bulizik.
  • Bagdi Enikő pedig visszament dolgozni az X-faktor után, erről külön írtunk itt.

További kellemes húszas éveket kívánunk mindenkinek!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: tényleg új szerelmével csókolózott Vasvári Vivien szilveszterkor

Vasvári Vivien új pasija nem akar celeb lenni, Bódi Sylvi pedig szörfözés közben betörte a fejét, a sebet pillanatragasztóval akarta összeragasztani.

14 · Jan 02, 2020 09:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments