A Velvet is beszámolt arról, hogy szombaton tragikus hirtelenséggel hunyt el Gesztesi Károly A színész infarktust kapott vezetés közben, ám utolsó perceiben még félre tudott állni, így nem okozott balesetet. 

A tragédiáról azóta újabb részletek derültek ki. A Bors  információ szerint Gesztesi Száraz Dénessel, Kiss Ramónával és Suhajda Dániellel indult volna Szegedre egy fellépésre, ám a színművész már nem érkezett meg a buszhoz, ami a társulatot szállította volna, pedig 10 perccel a tragédia előtt még oda is szólt kollégáinak, hogy hamarosan ott lesz a megbeszélt helyszínen.

Olyasmit mondott, hogy 'Csabikám, jó a forgalom, mindjárt ott leszek'. Szegedre mentünk volna, a busznál vártuk. Úgy negyven percig nem tudtuk, hogy mi van. Talán defekt, kereket kell cserélni, vagy kifogyott a benzin. (...) A telefont nem vette fel, ezért Csaba Mezei Réka Lédával elindult megkeresni. Hallották, hogy valami baleset van a Ferdinánd hídnál. Odaértek a helyszínre, beszéltek a rendőrökkel. Akkor, ott tudták meg, mi történt. A színészeket Csaba hazaküldte, ők nem értették, hogy mi történt

– mondta a lapnak Bánfalvy Ágnes.

A társulat tagjai jelenleg a Balatonon gyűltek össze, hogy együtt átvészeljék a kritikus időszakot. Bánfalvy Ágnes azt is elmondta, hogy pillanatnyilag fel sem tudják fogni a történteket.

Feldolgozni? Még felfogni, elhinni sem tudjuk! Ezen kell dolgoznunk. Lejöttünk a Balatonra, aki tudott, jött a társulatból, együtt próbáljuk túlélni. Azt mondják, mindenki pótolható, de ez nem így van. Karcsi nem pótolható! Neki nem volt beugrója sem, mert nem kellett. Mindent megcsinált, mindig ott volt.