A múlt héten számoltunk be arról, hogy Gesztesi Károly elhunyt. A tragédia körülményeiről azóta több dolog is kiderült, most pedig a színművész rég nem látott, vér szerinti édesapja került elő, különös üzenetet hagyva Márk unokája Facebook-oldalán.

Gesztesi Károly és édesapja ritkán beszéltek egymással, ugyanis a férfi elhagyta a családját, amikor fia még csak két éves volt. Gesztesi nem neheztelt rá ezért, nevelőapjával remek volt a kapcsolata, tőle származik a vezetékneve is.

Az idő múltával a színművész felkereste vér szerinti apját, Konrádot, és egy darabig tartották is a kapcsolatot, de végül elmaradtak a találkák.

A férfi váratlanul bukkant fel Gesztesi Károly fiának Facebook-oldalán, ahol egy különös üzenetet hagyott unokái részére - szúrta ki a Ripost.

Drága Márkó, Dávid és Áron unokáim. A tragédia bekövetkezett, bennem az a gondolat kavarog: mindent meg tettünk érte, hogy ez ne következzen be. Mellette álltunk minden alkalommal, vagy pálcát törtünk felette, ha nem úgy viselkedett. Úgy gondolom, hogy ennek az ideje elérkezett, sajnos már későn. Őszinte részvétem. Nagyon szeretlek benneteket. Konrád Nagypapa

– szólt az üzenet.