Rendkívül szélesvásznú videóklippel jelentkezett Ava Caceres ausztrál énekesnő. A zenés kisfilm azonban elsősorban nem a képarány miatt tarthat számot különös érdeklődésre, hanem azért, mert a dalban fícsöringel a szexuális életével relatíve sokat szereplő Bella Thorne, és az énekes-színésznő a klipben is szerepelt vállalt. A Be Somebody's című szám videója egy leszbikus vonzalmat mutat be, van benne csókjelenet, majd azt követő lelki dráma is.

Ava Caceresről nem sok minden derül ki a Billboard cikkéből azon kívül, hogy egy pályakezdő, 19 éves, ausztrál énekesnőről van szó, Bella Thorne-ról viszont annál többet lehet tudni. A 22 éves botrányhősnő egyébként a sok film- és sorozatszerep után most szintén be szeretné robbantani a zenei karrierjét, egy ideje már megjelenés előtt áll első teljes hosszúságú bemutatkozó albuma. Gyorsabban mentek a dolgok a számára a felnőttfilmezés világában: egy pornójelenetet már rendezett, ami később díjat is kapott a terjesztőtől, a PornHubtól.

És ha már a friss, szexi klipeknél tartunk, mutatjuk a friss szerelmes Halsey új számát is előző kapcsolatának végéről. A dal videójában az orgiasztikus klubjelenetek közé vagdosva azt lehet megcsodálni, hogy a 25 éves énekesnő egy fehér lovon ül, meztelenül. Íme a You Should Be Sad.