Elég meglepő eredménnyel zárult a 2019-es év a hetitrend-sorozata. Az évvégi záró összeállításban az év legjobban öltözöttjét kerestük, és ugyan csak néhány szavazattal, de meglepetésre a jelenlegi állás szerint Istenes Bence lett a győztes, ráadásul egy piros tréningruhával. Ezek után át kellett gondolnunk egyet és mást, ezért a heti trend a múlt héten szabadságon volt, de most úgy döntöttünk, hogy azért nem a világ vége, hogy olvasóink szerint nincs jobb egy piros Adidas-mackónál, folytatódnia kell ennek a cikksorozatnak 2020-ban is. Nézzünk hát most a hét nemzetközi (=amerikai) celebeseményeiről (a Golden Globe-kiosztót leszámítva) hat hírességet: ki miben gálázott? Nézze meg őket mindenki jól a fotóösszeállításban, aztán legalul lehet szavazni, hogy ki tetszett a legjobban!

Jennifer Lopez

Kezdjük Jennifer Lopezzel, aki a Los Angelesben dolgozó kritikusok díjkiosztójára ment el szombat este ebben a nagyvonalúan dekoltált, halványkék ruhában. A nőies fazont derékban egy jókora öv fogja össze, ami egy örökzöld megoldás, ilyen előrebongyorított tincseket viszont relatíve ritkán látok én az utóbbi időben, vagy legalábbis Jennifer Lopez nem hordja így rendszeresen a haját. Teljesen mindegy, az összhatás a dögös sminkkel együtt mindenképpen csodás.

Salma Hayek

Szerdán volt a National Board of Review díjkiosztója, és hát eléggé látszik, hogy díjkiosztószezon van, mert a fontosabb celebesemények túlnyomó többségén mind kitüntetéseket adogattak a filmipar dolgozóinak. Nos, Salma Hayek egy ezüstös estélyit viselt erre az eseményre, és a ruha elöl kicsit köntösszerűen kötődik meg, nyaknál zárt, de egy szerény dekoltázs ezúttal is köszönti az erre fogékonyakat.

Lupita Nyong'o

Az Oscar-díjas, 36 éves színésznő szintén ott volt a National Board of Reveiw gáláján, amiről hét közben annak kapcsán írtunk, hogy itt köszönte meg Brad Pitt Bradley Coopernek, hogy kisegítette őt az alkoholfüggőségből. Nyong'o erre az eseményre egy feketén csillogó, különleges felsőrésszel megvariált estélyit választott, de látványosabb a sminkje és a fülbevalója, illetve még látványosabb a haja: a színésznő afrofrizurát viselt aznap este.

Olivia Wilde

Csütörtökön a Hollywood Critics Association, azaz a hollywoodi kritikusok egylete tartott díjkiosztót, és itt az egyik leghíresebb vendég Olivia Wilde volt. A dr. House-ból is ismert, 35 éves éves színésznő öltözékéből a leglátványosabb elem valószínűleg már önnek is kiszúrta a szemét a fenti képről: egy hatalmas medált viselt ruhája kivágásában. Ahhoz viszont bele kell lapozni a fotóösszeállításba, hogy ön is megláthassa, hogy a medálhoz ráadásul passzoló gyűrű is volt, mi több, az egész csodásan összeillik a ruha bonyolult-kaotikus mintájával.

Selena Gomez

A sok díjkiosztó között a változatosság kedvéért tartottak egy premiert is a hétvégén. Selena Gomez szombat este a Dolittle című, állatos kalandfilm bemutatóján vett részt, tekintettel arra, hogy ő a filmben szereplő zsiráf hangja. Láttuk őt már ennél sokkal kihívóbb öltözékben is, dehát itt nyilván a téma miatt nem igazán volt helye a szeksziskedésnek. Így aztán Selena Gomez egy látványos fazonú szoknyával és egy testhez simuló, rózsaszín felsővel érdemelte ki, hogy őróla írjanak a legtöbbet az esemény kapcsán.

Juliette Lewis

Ön szerint ki volt a legjobban öltözött?

Juliette Lewis egy elég öntörvényű rocksztár-színésznő, szóval tőle mindig valami extrára lehet számítani. Ő szombat este egy elég hosszú nevű díjkiosztón volt, úgy hívták az eseményt, hogy AARP The Magazine's 19th Annual Movies For Grownups Awards. A 46 éves híresség erre az alkalomra egy szürkén csillogó, testhezállóan szűk, bizonyos fokban lovagi páncélra emlékeztető estélyit választott, amiben az a trükk, hogy a felsőrésze aszimmetrikus, mivelhogy hiányzik a ruha bal ujja. Aki végignézte a képeket, attól ezúttal is kérünk a látottakért cserébe egy szavazatot: ha önnek van véleménye, mondja el egy kattintással! Ön szerint ki nézett ki a legjobban a héten?