Eva Amurri, Susan Sarandon színész-életmódbloggerként dolgozó lánya hamarosan életet ad harmadik gyerekének. A gyerek apja, Kyle Martino nem lesz ott az eseménynél – nagyjából mindenki más viszont igen. 

Amurri erről maga számolt be oldalán, de mielőtt részletezzük mit mondott, érdemes tisztázni: a pár két hónappal azután jelentette be szétválását, hogy világgá kürtölték harmadik gyerekük érkezését.

Na ezek után írta azt a várandós nő, hogy

a szülés annyira érzelemteli esemény, hogy már szinte az elejétől tudtam, ha Kyle ott van, az nem lesz nekem jó érzés. [...] Kapcsolatunk intimitási szintje nyilvánvalóan megváltozott, amióta nem vagyunk egy pár,

majd kifejtette, hogy az otthonszülésnél különösen fontos, hogy teljesen elengedhesse magát, és az események a maga ütemükben haladjanak. Férje helyett a következő személyek lesznek jelen:

  • szülésznők,
  • dúla,
  • barátnők,
  • két gyereke.

Utóbbiakról érdemes tudni, hogy a nagyobbik egy öt éves lány, Marlowe Mae, a kisebbik egy fiú, a három éves Major James.

Izgatottan várom, hogy életükben először a tanúi legyenek a szülés csodájának, és ezt az élménye remélhetőleg örökre magukkal vihetik, egészen felnőttkorukig.

A tanúk sorából kizárt apa a születés után azonnal találkozhat a legkisebb gyerekével, amely döntés állítólag mindkét szülőnek megfelelt.