IMG 5201

Bíró Ica annyira a csőd szélére került, hogy csepeli barátnőjének köszönhette, hogy volt mit ennie

2020.03.05. 10:55

Bíró Icát legutóbb a Nicsak, ki vagyok? színpadán láthattuk, most pedig a Story magazinnak nyilatkozott arról, mennyire kilátástalan anyagi helyzetbe került tavaly óta. 

Mi is nyomon követtük Bíró Ica kálváriáját, akinek nem elég, hogy tavaly elárverezték a lakását a feje felől, ráadásként nem abból az ingatlanából tették ki, amelyikből kellett volna, így a fitness ladynek kétszer is költözködnie kellett. A Storynak most arról beszélt, hiába járt rá a rúd az utóbbi időben, a környezetében élő emberek kedvességéből és támogatásából erőt tud meríteni. Akkor is a családja és a barátok segítettek rajta, amikor nem volt mit ennie. 

Családi és baráti segítség nélkül nem tudtam volna átvészelni a mindennapokat, volt olyan időszak, amikor ennivalóra sem futotta. szerencsére lettek igaz barátaim, akikre a bajban is számíthatok. (...) Egy barátnőm például Csepelről hozta nekem rendszeresen a friss, meleg ételt, hogy legyen mit ennem.

Legnagyobb támaszának mégis az édesanyját nevezte meg, akire mindenre számíthat, és akit élete legbiztosabb pontjának nevezett.