Egyre több bulvárvonatkoztatása van a koronavírusnak, elég Naomi Campbell beöltözésére gondolni. Egymástól függetlenül két sztárról is felröppent a hír, hogy megbetegedett. Az egyikük Céline Dion, akiről azért kezdték el pletykálni, hogy elkapta a vírust, mert elnapolta turnéja 2 amerikai állomását, Washingtonban és Pittsburghben, írja a Daily Mail

Az énekesnő menedzsmentje a pletykákra reagálva közölte, hogy szó sincs koronavírusról, csak egy teljesen hétköznapi megfázásról, a sztár kedden ment orvoshoz, aki 5-7 nap pihenőt tanácsolt neki. 

Daniel Radcliffe-ről Twitteren állították, hogy elkapta a fertőzést. Egy  BBC Breaking News nevű kamuoldal twittelte azt, hogy a Harry Potter szerepében megismert színész koronavírus-tesztje pozitív lett. Az esetről a BuzzFeed News is beszámolt, ahol azt is megírták, hogy még a New York Times újságírója is bevette, hogy igaz a hír, amit végül a színész titkára cáfolt meg. A kamu Twitter-profilt, aminek csak 125 követője volt, az álhír elterjedése után jelentették, a közösségi oldal szóvivője szerint pedig már inaktiválták is.

Bár Madonnáról senki nem állította, hogy koronavírusos, le kellett mondania két párizsi koncertjét is, ami vad, ironikus becsléseink szerint azt jelenti, hogy több koncertje maradt el az énekesnőnek, mint amennyit ténylegesen meg is tartott. Sőt, a minden tavasszal megrendezett Coachellát is októberre halasztották az idén, Miley Cyrus pedig ausztráliai turnéját mondta le a járvány miatt, írja a Sky News.