Horváth Éva a következő képpel kívánt ma jó reggelt az Instagramon a követőinek, így többek között nekünk is.

Jó nagy lehet ez a kád, mert Horváth Éva egészen kicsinek tűnik benne. Sőt, ha egy kicsit hunyorítva néz a képre, olyan, mintha az egy kávéscsészét ábrázolna, amiben egy egészen miniatűr Horváth Éva fürdőzik!

Folytatódjon ez az Instahíradó, azaz a hazai hírességek Insta-posztjainak összefoglalója azzal, hogy Liptai Claudia azt örökítette meg, ahogy a gyereke egy műanyag teknősbékát sétáltat.

Jakabos Zsuzsanna úszónő arról posztolt, hogy mennyire szereti a régebbi zenéket. A posztban található két képen egy A-ha és egy Rolling Stones hanglemezt tart a kezében, és a feliratban azt írja, hogy „hamarabb kellett volna születni”.

Ha meg szeretné hallgatni, ahogy Pumped Gabo megpróbál lengyel szavakat-kifejezéseket kiejteni, akkor nézze meg a harmadiknak betett videót az alábbi posztban! A gyúrós realityceleb visszatért a Warsaw Shore-ba, ami a Jersey Shore című műsor lengyel verziója.

És Tatár Csilla szintén az Instagramon jelentette be, hogy minden nyilvános programját lemondja, de ezt a hírösszefoglalóban írtuk meg, kattintson ide a részletekért!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Olyan nagy ez a kád, hogy Horváth Éva egész kicsinek tűnik benne pucérkodás közben

Az Instahíradóban még: Pumped Gabo megpróbál lengyelül beszélni, Jakabos Zsuzsa pedig azt kívánja, bár korábban született volna.

23 · Mar 11, 2020 11:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments