A trashreality ezen formája sokáig ismeretlen volt itthon, legalábbis, ami a magyar feldolgozást illette, épp ezért úgy ütött be pár évvel ezelőtt a gazdag feleségek showja, mint egy Guccileárazás a Váci utcában. A műsor szereplői azóta nagy karriert futottak be, sőt lassan, de biztosan ki is nőtték a luxus jelzőt, majd önálló entitásként ragyogtak tovább a hazai hírességek egén. Köllő Babett a TV2-vel kollaborál mostanában, legutóbb a Nicsak, ki vagyok egyik jelmezéből penderedett ki, míg Vasvári Vivien az RTL műsoraiban tűnt fel, mostanában azonban leginkább válásával kapcsolatban került be a hírösszefoglalóinkba. Csősz Boglárka és Yvonne Dederick is visszatérnek az új részekben, így aztán biztos, hogy kő kövön nem marad majd. Ráadásul a remekbe szabott galeri kiegészül két, a divatból szalajtott luxushölggyel: Molnár Nikolettel és Nagy Noémivel.   

Molnár Nikolett a NINI márka megálmodója, egy cikkben azt írták róla, a kortárs magyar divat meghatározó alakja. Nagy Noémi hasonló babérokkal büszkélkedhet, ő találta ki a Prieston márkát. Nem lepődnénk meg, ha a többi szereplő a továbbiakban ezekben a márkákban jelenne meg a kamerák előtt. Smaltig Dalma viszont nem vesz részt a folytatásban, mert szeretne eltűnni a médiából.

Úgy fest tehát, hogy az új évadban is lesz esemény bőven, illetve jó néhány tragédia is. Például az epizódok tárgyalják majd Vasvári válását és új szerelmével való kapcsolatát, sőt, Yvonne Dederick, aki ugyancsak nemrég döntött a válás mellett, méghozzá 25 évnyi házasság után, mesélni fog az újrakezdés nehézségeiről. A 3. évad országos premier április 20-án lesz, hétfőn 21:00-kor a VIASAT3-on.

Íme, a beharangozó: