GettyImages-960020992

Mire számíthatunk, ha Meghan Markle saját Instagram-oldallal tér vissza?

2020.04.04. 10:38 Módosítva: 2020.04.04. 10:38

Nemrég írtuk meg, hogy a királyi teendőiket maga mögött hagyó Harry herceg és Meghan Markle közös, hivatalos Instagram-oldalukon elbúcsúztak követőitől. Mivel házasságkötése előtt, színésznő korában Markle szívesen és rendszeresen használta az oldalt, csak 2017-es eljegyzése után törölni volt kénytelen, valószínűnek tartjuk, hogy hamarosan újraindítja. Sőt, vannak, akik azt rebesgetik: a legvalószínűbb, hogy a saját főzős életmódblogját is folytatni fogja, mert a régi címe még mindig él, csak éppen egy kedves búcsúüzenet van rajta. (Na de erről később.)

Például azért is gondoljuk így, mert egy PR-szakember szerint Markle szép kis összegeket vághatna zsebre influenszerként a közösségi oldalakon, márpedig most éppen azon dolgozik a férjével, hogy a királyi család tagjainak járó fizetés helyett saját erőből építsék újra anyagi hátterüket.

Régi profilja néhány képét felidézve megmutatjuk, milyen tartalmakkal találkozhatnánk az új(onnan aktivált) közösségi oldalán. 

Induljunk ki abból, hogy a 2010-es évek első felében Markle örömmel osztotta meg életének számos pillanatát a közösségi oldalán, így feltehetően ha megint belevág, ezúttal sem tesz majd másképp. Edzős/tornázós képekre, videókra például biztosan számíthatunk, néhány évvel ezelőtt is gyakran mutatta meg, hogyan tartja formában magát az edzőteremben.

De nemcsak konditermekben izzasztotta magát, a jógára is rákapott, talán még most is néhány ászanával kezdi a napját. 

Log in (2)

Ahogy cikkünk elején jeleztük, Markle nagyon szeret sütni-főzni, amiről sokat írt The Tig nevű oldalára, mielőtt a királyi család tagjaként erről is le kellett mondania. (Itt van róla néhány remek recept.) Sőt, egyszer a Chopped Junior nevű gyerek-szakácsversenyben is szerepelt vendég-zsűritagként (erről itt láthat videót).  Az alábbi, egykori posztja alapján a halételek sem jelentenek gondot neki – ki tudja, talán idén karácsonykor a klasszikus angol ünnepi desszertet, a karácsonyi pudingot fogja elkészíteni, amit egy videóbejegyzésben is megörökít?

Tumblr

Markle-t sokan csodálják szépségéért, így az sem kizárt, hogy beautybloggerként.  Simán el tudjuk képzelni, hogy néhány kozmetikai vállalat, vagy ilyesmivel foglalkozó celeb felkéri, hogy reklámozza termékeit közösségi oldalán (ehhez kapcsolódó szavazásunkat a cikk alján találja). Arról nem tudunk, hogy régebben volt-e erre példa, de az biztos, hogy fodrászával közös képet már posztolt. 

MM (1)

Valószínűleg nemcsak más termékeket promóz majd, hanem saját munkáit, filmjeit is, azt például már tudhatjuk is, hogy egy dokumentumfilm narrátoraként lesz hallható hamarosan

ec77be87-a509-48f8-a554-4bfcb9fd6892

Sok más celebhez hasonlóan ő is biztosan ismét rá fog érezni a szelfizés művészetére, ahogy arra is számíthatunk, hogy kikéri majd követői véleményét egynéhány szettjéről, ahogy az alábbi, több évvel ezelőtti bejegyzésében is tette. 

Log in (1)

És most jöjjön az, ami jelentősen megváltozott az életében 2017 óta. A legfontosabb, hogy a királyi családba ment férjhez, majd Harry herceggel nemrégiben ki is hátráltak az ebből fakadó kötelességei alól. Ettől függetlenül a férjének valószínűleg még így is sokkal szigorúbb protokollnak kell megfelelnie, ami közösségi platformok használatát illeti, így nem biztos, hogy Harry gyakori szereplője lesz felesége esetlegesen újra létrehozott Insta-oldalának.

via GIPHY

A másik nagyon fontos változás Markle életében, hogy 2019 májusában megszülte első gyermekét, Archie Harrisont, aki egy szép napon akár még Nagy-Britannia királya is lehet (igaz, jó sokan állnak előtte a sorban). A fentiekhez hasonló okokból úgy gondoljuk, Archie-ról sem fog képeket posztolni, kutyás képekkel kell beérnünk. 

Ön szerint ha ismét lesz Instája Meghan Markle-nek, melyik cég fogja elsőként betámadni?

Meghan Markle korábbi Insta-bejegyzések a Pinterestről szedtük le.