A kétezres években egyik emblematikus modellje, Tyra Banks napjainkban is kellőképpen aktív: Youtube-videókban tűnik fel, Instagramján  még szelfizni is megtanítja követőit.

A Topmodell leszek! egykori háziasszonya egy ideje nem nagyon modellkedik, de tavaly azért belebújt abba a bikinibe, amit 22 éve viselt, mindkét alkalommal a Sport Illustrated kedvéért. Banks már ekkor is beszélt arról, hogy fontosnak tartja az egészséges életmódot és a sportot, de azért nem vonja meg magától a finomságokat. Hát ezt a témát folytatta most is: a Harper's Bazaar egyik Youtube-os sorozatában ugyanis elmondta, hogy az életének ezen szakaszában különösen fontos szerepet tölt be az étel, és rajongva mesélte el, miket eszik egy átlagos napján. Talán meglepő, de salátát és abonetett egyáltalán nem.

Banks kávéval indítja a napját, ehhez sem tejet, sem cukrot nem ad, de egy kis vanília- vagy karamellszirup mindig kerül az italába. Ezután bagelt süt, amit jó alaposan megrak krémsajttal, amit utána meg is mikróz, hogy még intenzívebb legyen az élmény. Munka közben a helyi büfét rohamozza meg, és bár elmondása szerint olykor utálja magát, de 4-5 dolgot is képes megvenni és elcsipegetni, amíg dolgozik. Estére azonban gyakran valami különlegeset tartogat.

Két különböző étteremből szoktunk rendelni, de ugyanazokat az ételeket. Ezek nagyjából egyszerre érkeznek meg, utána pedig jöhet az ízteszt! A fiammal vagy a pasimmal szoktam csinálni. Kóstolunk, aztán osztályzunk. Így mikor legközelebb rendelünk, tudjuk, honnan tegyük, mert az egyik mindig gusztustalan

– árulta el Tyra Banks.

Persze nem rendelnek vacsorát minden egyes nap. Elmondása szerint van egy specialitása, de ez is inkább a gyorskaja kategóriába esik. Banks szerint ugyanis egy új világba repíti az embert, ha a juharszirup és vietnami csípős szósz alkotta elixírbe bacont márt, majd az egészet megsüti.

Az egykori modell azt is elmondta, hogy az életmódja miatt közel 11 kilót hízott a fentebb emlegetett, tavalyi fotózása óta. Banks azonban mindezt mosolyogva mesélte, és hozzátette, egyszer biztos ledobja magáról a felesleget, de az nem ma, vagy holnap lesz.

via GIPHY