Will Smith lánya bőven az átlag életkor alatt lett híres, és nem csak világszerte ismert szülei miatt. Willow Smith 9 éves volt, amikor megjelent a Whip my Hair című száma, ami után rögtön turnézni kezdett, majd nem sokkal később arra eszmélt, hogy fogalma sincs, mit akar tőle a világ, és vagdosni kezdte magát.

Willow Smith ismét édesanyjával közös műsorában, a Red Table Talkban mesélt valami olyanról, amiről mások általában hallgatnak. A 19 éves lány elismerte, hogy marihuána-függő volt, és most, 3 fűmentes hónap után különös felfedezéseket tett - írja a People.

Amikor abbahagytam a füvezést, sok téren felnyílt a szemem. Olyan sok embert hittem a barátomnak, akik azóta teljesen elsodródtak tőlem. Ezt nagyon érdekesnek tartom

– mondta Willow Smith, aki azóta inkább jógázással, és a spanyol nyelvben való elmélyedéssel tölti szabadidejét.

Csak idézd fel az első dolgot, ami a fejedben volt akkor, amikor füvezni kezdtél. Mi volt az első gondolatod? Ha valami stresszhez köthető, vagy valami negatív dologból fakad, akkor azon kell gondolkodni

– tanácsolja sorstársainak.

A családban egyébként nem idegen eset a drogfüggőség, hiszen egy korábbi adásban Jada Pinkett Smith édesanyja, Adrienne Banfield-Jones is beszélt heroinaddikciójáról, amit azóta neki is sikerült leküzdenie. Szerencsére az unokája nem ilyen kemény szerrel élt, és úgy látszik, a leszokás ennek ellenére is megnyitotta előtte a világot.