Pagesix információi szerint 1 millió dollárt, vagyis több mint 320 millió forintot ajánlottak fel Meghan Markle-nek, hogy leüljön egy talk showban, és elmeséljen mindent a megxitről, és arról, hogyan érintette az ő és Harry herceg kiválása a királyi családot. A lap értesülései szerint már januárban megkereste az exhercegnét Oprah és Ellen DeGeneres is, hogy interjút készítsenek vele. 

Elvileg Meghan Markle szívesen válaszolna Oprah kérdéseire, mondjuk új malibui, 5 hálószobás kéglijükben, amit Mel Gibsontól vásároltak meg, 15 millió dollárért, vagyis picivel több mint 4,8 milliárd forintért. A két medencével és házi konditeremmel felszerelt lakásban egyébként az X-Aktákból ismert David Duchovny is élt. A lakással csak egyetlen probléma akadhat: fenntartása évi 2,5 millió dollárba kerülhet, Károly hercegtől azonban csak ennek négyötödét, évi 2 millió dollárt kapnak Harry hercegék, vagyis egész biztosan szükségük lesz némi plusz jövedelemre, ha a kaliforniai (Los Angeles közelében) lévő luxuslakásban akarnak maradni.

Igaz, a cikk elején említett interjúból befolyó pénzt Markle jótékony célra szeretné fordítani. Harry herceg ugyan még vonakodik, hogy kamerák elé álljanak-e, felesége nagyon jó ötletnek tartja, hogy nyissanak az emberek felé, és elmeséljék, hogyan is történt pontosan leválásuk a királyi családról. 

Mikor Markle a királyi család tagja volt, még csak nem is gondolkodhatott róla, hogy egymaga interjút adjon arról, hogyan változtatta meg az életét a hercegnéi titulusa. Most azonban már a saját főnöke, és úgy érzi, a nyilvánosság már nem szereti őt és Harryt annyira, mióta eldöntötték, hogy függetlenednek a királyi családtól

- véli a forrás.