Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben című reality 29 éves sztárja feljelentést tett Puzsér Róbert ellen becsületsértés miatt, írja a Blikk, illetve írja maga Vasvári Vivien is az Instagramon. Többek között a következőket tartalmazza a kedd este megjelent poszt a 45 éves kritikusról.

Nagyon rosszul esik és nem érzem jogosnak azokat a mélyen bántó gondolatokat, melyeket az elmúlt időkben nyilvánosságra hozott rólam. Tisztában vagyok azzal, hogy milyen felelősséggel jár ekkora nyilvánosság előtt élnem az életemet. Azzal is tisztában vagyok, hogy amit kifelé mutatok és teszek az legtöbbször megosztja az emberek véleményét, de azt tudom, hogy bármit teszek is, SOHA nem a rosszindulat vezérel! Továbbá tisztában vagyok vele, hogy sokszor hibázom, nem vagyok én sem tökéletes...engem is ha bántanak, akkor legtöbbször én is vissza támadok, pedig tudom, hogy nem kéne. Én megértem, hogy Puzsér Úrnak az a hobbyja, hogy különböző kritikákat fogalmaz meg emberekről és azt is elfogadom, ha én számára nem vagyok szimpatikus. Közszereplőként tudom, hogy mindig lesznek olyan emberek, akik pozitív-negatív véleményt publikálnak rólam, de nem értem, hogy miért nem lehet megmaradni a tisztesség és a méltóság keretein belül. Én SOHA nem bántottam őt, se nem alkottam róla véleményt és most sem fogok, mert NEM ISMEREM és NEM ÍTÉLKEZEM! A családom és a magam védelmében kénytelen voltam megtenni a JOGI lépéseket, viszont ezzel az üggyel nem szeretnék tovább foglalkozni.

A poszt nem tartalmaz utalást arra, hogy Puzsér mely konkrét megnyilvánulásait kifogásolja Vasvári, de a kritikus írt például egy olyan cikket a Hírklikk nevű oldalra a múlt héten, amelyben a Feleségek luxuskivitelben sztárjára nézve valóban rengeteg negatív jelzőt tartalmaz. Puzsér a Youtube-on ebben a videóban is kritizálja az éppen válófélben levő anyukát.

Puzsér Róbert nem kívánta kommentálni a hírt, Vasvári Vivien jogi képviselője viszont azt mondta, azt szeretnék, hogy büntetőeljárásban állapítsák meg Puzsér bűnösségét, akitől kártérítést is követelnek, illetve azt szeretnék elérni, hogy hagyja abba a bántó cikkek írását. A kritikusnak mostanra elég nagy gyakorlata lehet a pereskedésben, tavaly ugyanis, még főpolgármester-jelölt korukban Berki Krisztián kétszer is feljelentette Puzsért

FRISSÍTÉS!

Idő közben Puzsér Róbert reagált a feljelentésre, ebben a posztban a Facebookon.  Néhány idézet a három bekezdésnyi írásból:

A Blikk munkatársa informált arról, hogy a magát luxusfeleségként megnevező önérzetes aranyásó feljelentést tett ellenem a rendőrségen. Vétkem az, hogy megsértettem Őluxusságát, bár arról nem nyilatkozott, hogy mikor és mivel. [...] A szemérmetlen luxusfeleség a hírhedt Elena Ceaușescu alakját idézi fel, aki a koldusszegény, kommunista Romániából magángéppel járt Párizsba vásárolgatni, és ezt egyetlen román állampolgár sem tehette szóvá. De akárhogy is: Elena Ceaușescuhoz legalább tartozott egy Nicolae Ceaușescu meg egy Securitate. Vasvári Vivienhez mi tartozik a kétmilliós táskáin kívül? Lemaradtam valamiről?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vasvári Vivien feljelentette Puzsér Róbertet becsületsértés miatt

A Feleségek luxuskivitelben sztárja szerint a mélyen bántó jelzők túlmentek a határon, ezért büntetőeljárást indított és kártérítést is követel.

0 · Apr 15, 2020 09:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments