Biztosan sokan emlékeznek még a Topmodell leszek! című realitysorozatra, amelynek készítői évről évre Amerika következő modellszenzációját keresték. A Tyra Banks-vezette műsor első adása 2003-ban volt látható a televízióban, és hatalmas közönséget szórakoztatott. Az első széria győztese Adrianne Curry volt, aki azóta jócskán megváltozott, év elején pedig olyan döntést hozott, amilyenre hozzá hasonló nőktől még nem nagyon láttunk példát.

Curry 21 éves volt, amikor megnyerte a Topmodell leszek! első szériáját (ha nosztalgiázni szeretnének, vagy kicsit belenézni, milyen volt akkor egy tehetségkutató-reality, itt egy jó hosszú videó, ami segít). Ekkor persze hatalmas ismertségre tett szert, beindult a karrierje – a fent borítóképként használt fotó 2014-ben készült róla. A győzelem óta 17 év telt el, a modell pedig idővel többé-kevésbé eltűnt a nyilvánosság elől. Férjhez ment, ő lett a dögös geek csaj, aki abból élt, hogy szexin játszott, néha pedig beöltözött fantasy-szereplőknek. Nem azonnal kopott ki a lapokból, csak egyre kevesebbet, végül egyáltalán nem szerepelt az újságok címlapjain, egészen mostanáig. 

Ha áttekintené, hogyan teltek vele az évek, az alábbi Instagram-posztja pont megfelelő erre.

A modell 2017-ben Montanába költözött, megkezdte nyugodt életét, év elején pedig úgy döntött, a mellimplantátumaitól is ideje megszabadulnia. Január elején meg is történt a műtét, amely során eltávolították a melleiből a szilikont. A beavatkozás azonban nem ment zökkenőmentesen. Curry Instagramján folyamatosan tájékoztatja követőit az állapotáról. A műtétet követően képet is posztolt magáról, majd hozzátette, hogy aznap két beavatkozásra is szükség volt, ugyanis nem sokkal az eltávolítás után vérömleny keletkezett az érintett területen.

Ugyan a fizikai fájdalmak nagy részét akkor már letudta, lelkileg legalább ennyi megpróbáltatás várt rá. Annak idején ugyanis, amikor behelyeztette az implantátumokat, a modell teste nem reagált jól a szilikonra, és alig egy évvel a plasztikai műtét után újabb beavatkozásra volt szükség, amely során jelentős mennyiségű emlőszövetet kellett eltávolítani a mellkasáról. Nemrég pedig kiderült, hogy a behegesedett szövetek ránőttek a bent lévő szilikonra, így amikor kivették az anyagot, ismét mennie kellett az említett szöveteknek is, amelyekből már alig maradt valami. A modell eredetileg B-C kosaras mellei most a létező legkisebb méretre redukálódtak.

Ez persze egyik napról a másikra hatalmas változás volt számára. Posztja szerint egy hónapon át siratta a testét, nehezére esett elfogadni, hogy voltaképpen nem maradtak mellei, és melltartót azóta is nehezen talál magára. Ennek ellenére örül, hogy az őt műtő doktornő azt tette, amit.

Curry elmondása szerint azóta boldogabb, mint előtte valaha is volt. Elfogadta a testét olyannak, amilyen, és ahogyan ő fogalmaz, a maga egyszerűségében arányosabbnak látja magát, mint korábban.

Fizikailag jobban vagyok, mint bármikor, amíg bent voltak a hülye implantátumok. Végre hasra tudok feküdni anélkül, hogy ezek a rajzfilmszerű lufik útban lennének. Előtte mindig szégyelltem magam a konditeremben bizonyos gyakorlatoknál. Egyszerűen nem tudtam hasra feküdni a Jessica Rabbit-melleim miatt. Szeretném megemlíteni azt is, hogy nekem vannak a legcukibb műtött mellbimbóim. Úgy értem... aranyosak. Az új orvosom tényleg helyrehozta azt a hentesmunkát, amit az előző plasztikai sebészem művelt velem

– írta Adrianne Curry.

Az implantátumaitól megszabadult modell egyébként boldog házasságban él második férjével, Matthew Rhode-dal, akit nem mellesleg az új Joker-filmben is láthattak a mozikedvelők.