Bár a házi karanténidőszak elején még megpróbálták a tőlük megszokott módon nyomni a szexi kontenteket kedvenc Insta-celebjei, mára kissé belefáradtak az otthonlétbe. Van, aki unalmában exének kedveskedik, Jennifer Lopez meg például vőlegényével játszott kérdezz-feleleket, de a legtöbbjükre mostanra talán az lett igaz, hogy mackónadrágban pózolnak. 

A legviccesebben egész biztosan Halle Berry fogalmazta meg ezt a jelenséget, de azért körbenéztünk a közösségi oldalon, hogy megnézzük, kik azok a  celebek, akik sokkal visszafogottabban, és (mondjuk úgy) hétköznapiasabban pózolnak mostanában, mint eddig bármikor is tették. 

A konyhából ki-be mászkáló Rosie Huntington-Whiteley például a zoknis lábáról készített fotót töltött fel a közösségi oldalára.

Kendall Jenner egy szexinek semmiképp sem mondható szürke szettben vitte kutyáját sétáltatni, ráadásul a modell arca még csak nem is látszik a képen.

Kaia Gerber is szabadban készült, állatos fotót posztolt magáról, ő a húsvétját töltötte kiskutyája társaságában. 

Kylie Jenneren is régen láttunk már ennyi ruhát, de ő legalább pózba vágta magát, hogy legjobb kívánságait küldje karanténban veszteglő követőinek. 

Christina Aguilera is többnyire múltidéző képeket rak ki, vagy olyanokat, amiben köntösben chillezik. 

Mariah Carey pedig úgy döntött, a házi karantén remek alkalom arra, hogy megmutassa bámulatos kimonó/köntösgyűjteményét, melyek között akad fekete, élénk rózsaszín és baba kék is. Már mutatjuk is őket sorban. Íme mindjárt a fekete, amit nyuszifülekkel viselt, még húsvétkor:

 A kékben énekelni támadt kedve:

A rózsaszínben (vagy inkább piros?) pedig azt közli követőivel, hogy épp nemrég fejezte be a tapsolást, amivel az egészségügyben dolgozóknak szerette volna kifejezni tiszteletét. 

Igaz ugyan, hogy Horváth Éva már pózolt házi takarítógépek mellől, ezt az Insta-képét sem hagyhattuk ki a válogatásunkból. A papucsa külön figyelmet érdemel!

 A végére pedig egy házaspárt hagytuk, akiket véletlenül sem szeretnénk a celeb kategóriába sorolni. Vilmos herceg és Kate Middleton azért került a listánkra, mert a hercegnő mindig tökéletes sminkben és frizurával, általában valamelyik híres divattervező ruhájában jelenik meg a nyilvánosság elő, most azonban teljesen hétköznapian fest.