Ön miben ül otthon a karantén közben? Hát természetesen játszóruhában. Nem így az alábbi hat személy, akik vették a fáradságot, hogy legalább az Instagram kedvéért kiöltözzenek, kifessék magukat, satöbbi. Az eheti heti trend üzenete az, hogy attól még, hogy nem megyünk emberek közé, nem kell feltétlenül lepukkantan kinézni.

Mihalik Enikő

Mihalik Enikő például a fenti poszthoz azt írta, hogy nála kb. így néz ki a home office. Ön az otthonról dolgozáshoz egy kibolyhosodott, fogkrémfoltos mackót visel? Hát nem úgy Mihalik Enikő, aki ezek szerint ilyenor is előkapja reggelenként a Guccit és bőrszerkót ölt, mielőtt leülne a munka elé.

Kylie Jenner

A fenti poszt felirata szerint Kylie Jenner éppen azon töpreng a karanténban, hogy melyik filmet nézze meg következőnek. A házimozizáshoz egy szinte visszafogott, csupafekete szettet vett fel, de a haját nagyon gondosan összefogta, a sminkje pedig maga a perfekció, és a körmei is gyönyörűek.

Bella Hadid

Egészen biztosak lehetünk benne, hogy Bella Hadid éppen egy csodálatosan divatos szettet állított össze magának a karanténben, csak mielőtt kiválasztotta volna a felsőt, borzasztóan megéhezett, ezért kezdte félmeztelenül falni a burritóját. De az aranyékszerek már a helyükön és a nadrág is nagyon menő, és természetesen nem papucs vagy zokni van a lábán otthon a lakásban sem!

Trisha Paytas

Feltette már ön magának a kérdést, hogy vajon mit csinál Trisha Paytas plus size influenszer a karanténban? Nem baj, ha nem, mert ő akkor is megadja a választ a fenti videóval: kisminkeli magát, megcsinálja a haját, felvesz egy szekszi bikinit, és már mehet is a zene! Ilyen playbackezéssel múlatta az időt a hétvégén Emily Ratajkowski is egyébként.

Jared Leto

A fenti posztban Jared Leto azt mutatja meg, hogy most, hogy már tudja, hogy létezik ez a koronavírus-járvány, ő is otthon maradt a hétvégére. De azért csak felveszi az aranypalástját ahhoz, hogy átmenjen egyik szobából a másikba. És milyen igaza van!

Kiszel Tünde

Ön szerint ki öltözött ki a legjobban a karanténra?

Hatodikként pedig Kiszel Tündét mutatjuk, aki a Fókusz című RTL-es tévéműsor videóüzenetében beszél pontosan erről a témáról, azaz a karantén alatti szépségápolásról. A dekoratív médiaszemélyiség természetesen a karanténban is dekoratív annak ellenére, hogy most nem lehet fodrászhoz és kozmetikushoz menni. 

Ön se hanyagolja el magát, vegyen példát erről a hat hírességről. Önnek melyikük tetszett a legjobban? A heti trendben mindig a kedvencre lehet voksolni, várjuk most is az ön szavazatát!