Mai hírösszefoglalónk első híre, hogy Terry Black 14 éves kislánya hazaszökött Magyarországra, írta a Blikk.  Fanni Árvai Mónika miatt utazott Magyarországra,  akit apja végrendeletében gyámjának nevezett meg, és aki néhány héttel ezelőtt szintén hazautazott Németországból. Fanni a törvény szerint  a német gyámhivatal felügyelet alá tartozna, a hatóság pedig intézetbe küldte volna őt, mivel Fanni  felügyelet nélkül maradt. Azért alakult így a helyzet, mert a lány bátyja már betöltötte a 18. életévét, így ő el tudott költözni oda, ahol szakmai gyakorlatát tölti. Fanni, hogy  elkerülje az  intézetet, nemes egyszerűséggel dacolva a német hatóságokkal, hazaszökött.

Következő hírünk Rékasi Károlyról, a Barátok közt színésznéről szól. A sorozat a  koronavírus miatt kényszerszünetet tartott, ám most már újrakezdenék a forgatást, természetesen a megfelelő óvintézkedések mellett. Bár a színész volt teszten, írja a Blikk, Rékasi nem tartja kielégítőnek a teszt negatív eredményét, ugyanis az csak azt bizonyítja, hogy az adott pillanatban nem hordozta a veszélyes betegséget. 

Elküldtem a produkció részére a kérdéseimet, többek között azt, hogy mi változott a vírushelyzetben a leállás óta, ami indokolja az újrakezdést? Igen, dolgoznék, örömmel és szívesen, de sem fertőzött, sem mást megfertőző személy nem szeretnék lenni

Az 57 éves színész ha nem érzi magát biztonságban, nem szeretne részt venni a forgatáson, az egészsége sokkal fontosabb, mint a pénz.

Végezetül érkezzen a címben szereplő hír: a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplőjének, Polgár Tündének a fia, a 18 éves Dániel azt írta ki közösségi oldalára, hogy bár feltűnt a sorozat 3. évadának első részében, több szereplésre nem hajlandó, szúrta ki a Blikk. Igaz, édesanyjára büszke, magát a műsort gáznak tartja, leginkább azért, mert olyan dolgokat vártak el tőle, ami számára vállalhatatlan. 

Ezt azoknak írom, akik reménykednek abban, hogy a többi részben többet leszek, mint amennyit az elsőben voltam. Sajnos, közölnöm kell veletek, hogy nem, mivel már a forgatás közben és most is úgy éreztem, hogy az, ami a műsorban történik és amiket tőlem szerettek volna, számomra vállalhatatlan. Sajnos, szerintem nagyon gáz a műsor, de ezt félretéve büszke vagyok az anyukámra és arra, ahogyan viselkedett

- írta közösségi oldalára.