DBZOL20161120025

Vajna Tímea túladott 50-80 milliós luxusautóján

2020.04.24. 08:56 Módosítva: 2020.04.24. 09:04

Túladott luxusautóján Vajna Tímea, akinek budapesti fánkozója nemrég lehúzta a rolót a koronavírus miatti bevételkiesés miatt. A Blikk szerint új párjával együtt keresi következő álomautóját. A közös vadászatról, ahogy a Rolls-Royce-ok és Ferrarik között bóklásznak, néhány Insta-sztorit is megosztott. 

Vajna Tímeának csak hosszú idő után sikerült lepasszolnia Lamborghinijét, amit egyszer már át is festett, kékről feketére. Az özvegy korábban Insta-oldalán is árulta a kocsit, ami felszereltségétől függően 50-80 millió forintot is érhetett. A Blikk informátora szerint egy budapesti férfi az új tulajdonos, Vajnának pedig anyagi megfontoltságból kellett eladnia a kocsiját. 

Nemrégiben sikerült eladnia az autót, egy férfi vette meg, akit Budapest utcáin lehet látni furikázni vele. Andy halála után döntött úgy Timi, hogy túlad rajta, egyrészt financiálisan még bizonytalan volt a jövője, de azt már akkor tudta, hogy Amerikába költözik, így minek is tartana fenn egy méregdrága autót Budapesten.

Nem ez az első dolog, amin Vajna Tímea túladott: korábban néhai férje jórészt filmes relikviáit bocsátotta árverésre, ekkor a befolyt összeg egy jelentős részét jótékony célra fordította, tavaly október végén pedig budai luxusvilláját kényszerült elhagyni.