A sajtósok legnagyobb bánatára szinte naponta lehet hallani a los angeles-i hírességek ügyes-bajos magánéleti problémáiról. Vannak persze szakítások és megcsalási történetek, amik különösebb hatást nem váltanak ki az emberekből, de a legtöbb esetben örömmel botránkozunk meg rajongásunk tárgyának párkapcsolati hibáin. Emlékezzünk csak vissza mennyi ideig tartotta a címlapokon annak idején a bulvársajtó Justin Timberlake és Britney Spears szakítását, melynek az oka többek között Spears hűtlensége volt. Amber Heard és Johhny Depp válásáról már nem is szólva- hogy valami aktuális példát is hozzunk-, akik ugyan nem egy harmadik személy miatt döntöttek a válás mellett, de ettől függetlenül elég nyomós és megdöbbentő érvet sorakoztattak fel a különböző bírósági tárgyalásokon.

Bradley Cooper és Irina Shayk

Bár a színész és modell feleségének története kilóg némiképp, hisz a megcsalás ténye nem nyert bizonyságot, a feltételezés, hogy Coopernek szeretője van és emiatt válnak el, bejárta a teljes világsajtót. Az elmúlt évben gyakran tárgyalt téma volt Cooperék szakítása. A sajtó természetesen megcsalási botrányt szimatolt a háttérben, amiről eleinte csak kellemetlen elméletek szivárogtak a lapok hasábjaira, majd egy érzelmesre sikerült Oscar fellépés után szinte mindenkire biztosra vette, hogy a színész-rendező és Lady Gaga közös filmjükben összejöttek. Az érintett felek azóta több fórumon is tagadták, hogy összejöttek volna, mindezek ellenére Cooper és Shayk ma már nem alkotnak egy párt. 

Demi Moore és Ashton Kutcher

A nagy körkülönbség ellenére 6 évig voltak házasok, majd egy 22 éves modell hathatós közreműködésének hála, elváltak. Moore önéletrajzi könyvében külön fejezetben tárgyalta válásuk okát és Kutcher rendszeres hűtlenségét. A könyvben a színésznő arról is írt, hogy fiatal férje  rákényszerítette, hogy egy-egy szeretkezésükkor ne csak ketten legyenek, hanem vonjanak be egy harmadik személyt is. Kutcher persze mindent tagad, ráadásul boldog, kiegyensúlyozott házasságban él Mila Kunisszal. Ettől függetlenül az újra felmelegített vádaskodás jó pár embernél kiverte azt a bizonyos biztosítékot. 

Sienna Miller és Jude Law

Egy roppant régi történet, de elképesztő botrányt kavart a maga idején, 2005-ben, mikor is Jude Law megcsalta gyönyörű menyasszonyát, Sienna Millert gyerekei dadusával. Természetesen szakítás lett a dologból, ráadásul hónapokig volt téma a megcsalás-történet. 2009-ben aztán mégis tettek egy újabb kísérletet, de két év után ismét elváltak útjaik. A történet további érdekessége, hogy Sienna Miller 2016-ban adott egy interjút a Porter magazinnak, amiben azt nyilatkozta, adott esetben akár újra megpróbálná Lawval. Ezt sokan úgy kommentálták, hogy van, aki tényleg semmiből sem tanul. 

Brad Pitt és Angelina Jolie

Hasonlóan tragikus és csontig rágott történet volt Pitt és Jolie szerelmi élete és válása is. Már szerelmi viszonyuk egy megcsalási sztorival indult, hisz köztudott, hogy Pitt még egy párt alkotott Jennifer Anistonnal, mikor egy forgatáson összegabalyodott Jolieval. Aztán szép lassan korrodálódott a kapcsolatuk, mígnem a válásig jutottak. Miután a szakítás ténye napvilágot látott, különböző elméletek keringtek, melyek egyik esetben Pittet, a másikban Joliet vádolták kicsapongással. Persze a mai napig nem lehet tudni, hogy mi volt a válás valódi oka, de Jennifer Anistonnak nagy kárpótlás lehet, hogy az utóbbi időben attól zeng a sajtó, hogy újra érte epekedik Hollywood  szépfiúja.