Hiába telnek az évek a válásuk óta, úgy fest, az Amber Heard és Johnny Depp közötti vádaskodás talán sosem fejeződik be.

A Daily Mail most azt írja az egyre inkább egy krimibe illő történetről, hogy az Amber Heard védelmével foglalkozó team felbérelt egy magánnyomozót, akinek már a személye is érdekes. Paul Barresi ugyanis a '70-es években pornósztárként vált ismertté, az utóbbi években pedig amiatt tartotta számon a külföldi sajtó, hogy hollywoodi celebek körül tárt fel mocskos kis titkokat, például Michael Jacksonról.

Heardék tehát megkeresték Barresit, hogy tárja fel, milyen erőszakos személyiség Depp. A férfi rá is harapott a munkára, ami épp ellenkezőleg sült el, mint ahogyan azt Heard csapata várta volna.

Barresi követte Deppet az Egyesült Államokon, Franciaországon, Olaszországon, Nagy-Britannián, és még sok más helyen át, de sehol sem bukkant olyan tevékenység nyomára, ami alapján feltételezni lehetne, hogy a színész valóban hajlamos a fizikai vagy verbális erőszakra. A nyomozó egyenesen azt mondta rá, olyan, mint egy angyal.

Meginterjúvoltam egy csomó embert, akik legalább három évtizede ismerik Deppet, de egyikük sem állított róla semmi rosszat. Valójában inkább azt mondták, hogy egy dolog miatt lehetne őt hibáztatni, az pedig az önzetlensége.

A nyomozó szóba elegyedett az exházaspár egyik közös ismerősével, a tetoválóként dolgozó Jonathan Shaw-val is, aki egyébként 30 éve a színész barátjának vallja magát, úgyhogy aligha tekinthető elfogulatlannak.

Az egyetlen dolog, amiben örömmel segítenék ennek az aranyásó ribancnak, az a fegyverének megtöltése lenne, amivel a saját rohadt agyát akarná kiloccsantani.

Barresi ennek fejében arra a következtetésre jutott, hogy Amber Heard frusztrációja azért nőhetett ekkorára a volt férjével kapcsolatban, mert a színész barátai voltaképpen sokkal mérgezőbb személyiségek, mint ő maga, többükkel kapcsolatban úgy vélekedik, hogy olyan bántalmazóan beszéltek a nővel és nőről, ami szerinte felér a fizikai abúzussal.

Az egyetlen ügy, ami a nyomozó szerint csorbát ejthet Depp becsületén, az egy '90-es években történt eset, amikor is Anthony Foxszal együtt tulajdonosa volt a Viper Room nevű Los Angelesi bárnak. Fox azzal vádolta meg Deppet, hogy lenyúlta, ezért pert is indított ellene. A férfi azonban az ügy lezárása előtt eltűnt, 2001-ben. A per ennek ellenére folytatódott, és a végén Deppnek át kellett adnia a bárban lévő részesedését Fox tizenéves lányának.

A nyomozó továbbá arról számolt be, hogy Johnny Depp gyakorta fizette barátai kórházi és lakhatási számláit is, és összegezve kvázi egy földre szállt angyalnak tartja a színészt.

Hogy az általa állítottak igazak-e, azt persze továbbra sem tudni. Ahogy azt sem, hogy azok az SMS-ek valódiak voltak-e, amelyekben Depp azt írta meg egy barátjának, hogyan végezné ki Amber Heardöt. A Mail viszont tényként közli, hogy valódiak a hangfelvételek, amelyeken Heard beismeri, hogy fizikailag is bántalmazta férjét.