Mivel az égvilágon semmi más sem történik velük mostanában, a rajongók örömére a karantén idején egyre több híresség tart kérdezz-feleleket közösségi oldalán. A minap Emily Ratajkowski is így tett, és természetesen egy kis meztelenséget is csempészett a dologba.

A modellnek azt a kérdést tették fel, hogy mi a véleménye Kim Kardashianről. Ratajkowski készségesen meg is válaszolta: egy korábbi, közös félmeztelen fotójukat helyezte a háttérbe, majd kisebb-nagyobb betűmérettel leírta, hogy szerinte Kardashian egy remek üzletasszony, előadó, igazságügyireform-aktivista, valamint a nemtörődömség királynője, de persze pozitív értelemben.

Ezzel párhuzamosan Irina Shayk is nosztalgiázott egy sort. Egy halom korábbi fotót osztott meg magáról Instagram-történetében, köztük sok dögös felvételt – mi most a legszexibbet ragadnánk ki.

Alessandra Ambrosio saját kertjében vészeli át a karantén zömét, természetesen bikiniben. Erről fényképes bizonyíték is van, ahogy arról is, hogy a modell mellei kis híján megszöktek a szűk felsőből.

Sofia Vergara is beszállt a bikinimutogatós trendbe, és ezzel párhuzamosan a fenékvillantásba is. Mindezt az unokahúgával, Claudia Vergarával követte el, akit posztjában az ikertestvéreként emleget. Nem is véletlenül, hiszen nehéz megmondani, hogy melyik fenék tartozik a 47 éves színésznőhöz, és melyik 28 éves rokonához.

Katy Perry eközben továbbra is ezerrel dolgozik az American Idolban. Az énekesnő azonban nem mindennapi módját választotta a zsűrizésnek. Kéz, vagyis pontosabban zenefertőtlenítőnek öltözött.

Bella Hadidék sem unatkoztak a hétvégén. A modell édesanyjával együtt a kertben tüsténkedett, és elültették a régóta tervezett levendulapalántáikat, majd egy kis művészkedés is belefért.