A 2020-as húsvét igencsak rendhagyóra sikeredett a járványhelyzet miatt. Elmaradt a hagyományos értelemben vett locsolkodás, a nagy családi ebédek, és sok helyen maga az ünnepi hangulat is. A soron következő celebek azonban nem hagyták, hogy a karantén kedvüket szegje.

Katy Perry

Az énekesnő nemrégiben rendhagyó módon jelentette be, hogy gyermeket vár. Múlt héten az is kiderült, hogy kislányuk lesz Orlando Bloommal. Perry most közösségi oldalára posztolt magáról mókás fotót, amin nyúljelmezben élvezi a húsvétot, és várandós pocakját is remekül láttatja a póz.

Jessica Simpson

Az énekesnő és párja szerették volna, hogy a gyermekeik a karantén ellenére is 100 százalékos húsvéti élményben részesüljenek, ezért a család minden tagja jelmezbe bújt, aztán előkerült néhány plüssállat is. Nem beszélve a sok finomságról, amit a nap folyamán kaptak a kicsik.

Patrick Schwarzeneggernek és barátnőjének, Abby Championnek meggyűlt a baja a sütővel, de végül sikerült elkészíteniük egy nyuszifej-formájú tortát az ünnep jegyében. A bejegyzés és a mellékelt videófelvételek alapján a párnak 6 órájába, és több sikertelen próbálkozásába telt, míg összeállt egy olyan sütemény, ami tökéletesnek bizonyult.

Zsidró Tamás

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea kapcsolata ugyan csak tegnap ért véget, a mesterfodrász igyekszik teljesen átadni magát az ünnepi hangulatnak. Ebben fiai is segítettek neki, akikkel közösen kezdték meg idei rendhagyó, online térben zajló locsolkodást.

 Gigi Hadid

A modell tudtán kívül már 2018-ban gyakorolt a karanténos húsvétra, amire vissza is emlékezett egy bejegyzés formájában.

Kylie Jenner

A második éve a világ legfiatalabb milliárdosként számon tartott Jenner-lány szokásához hűen nem gondolta túl a dolgokat. Felhúzott egy nyuszifület, egy dögös ruhát, és már ment is a poszt az Instára.

Irina Shayk

A gyanúsan újra szerelmes modell húsvétolási szokásairól nem tudtunk meg újat, azonban a Sports Ilustrated jóvoltából mém lett belőle. Egy korábbi fotót használtak fel Shaykról, amelyen egy láma bújik hozzá. A mém szerint a modellhez dörgölőző cukiság a napi ötödik bőrszépítő maszkot jelenti, amit az ember a karanténban feltesz unalmában.

Mihalik Enikő

A modell szintén nyúlnyelmezt öltött, ő azonban kissé művészibbre vette a figurát, némi Szürke 50 árnyalata beütéssel.