Hétfő óta lehet tudni, hogy a múlt hét pénteken megvolt Demcsák Zsuzsa, és indiai származású szerelme, Krishan Dangwal esküvője. A mai Story magazin most exkluzív képeket hoz az eseményről, amit maga Demcsák Zsuzsa is megosztott a Facebookon a következőkkel:

Napra pontosan az egy éves évfordulónk után Magyarországon is összeházasodtunk! A fotók, amelyek a Story magazin legfrissebb számában találhatók igazán megmutatják legszebb pillanataink a jeles napról. Leírhatatlan bizonyosság és erő van bennem egy olyan férj mellett, akivel egyértelmű az összetartozásunk! Rengeteg tervvel, lelkesedéssel és egymást erősítve élünk, boldogan, családban

Demcsák Zsuzsa hozzáteszi, hogy a jövőben további képeket is megoszt majd, de egyelőre a Storyt kell megvennie annak, aki látni szeretné a fotókat. Tavaly Tóth Gabiék lakodalmával kapcsolatban is így működött a dolog, csak ott a Bestben szerepeltek a képek.

Demcsák Zsuzsáék esküvőjének híre természetesen a Story hivatalos Facebookján is megtalálható, ahol továbbá az is kiderül, hogy a ceremónián a karantén miatt csak a két tanú vehetett részt a házasulandókon kívül, a többiek a neten követhették az esküvőt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fotókat közöl a Story Demcsák Zsuzsáék esküvőjéről

Az exkluzív fotókból csak néhány került fel az internetre a pénteki esküvőről, mutatjuk őket.

11 · Apr 29, 2020 08:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments