Március elején ebben az interjúban figyelmeztetett minket előre Lakatos Márk, hogy hamarosan indítja majd a saját TikTok-oldalát, és ez  így is lett. LakatosMarkStyle név alatt már szépen gyűlik a kontent az Instagramnak komoly konkurenciát jelentő szolgáltatásnál, és stylist-műsorvezető most két olyan videót tett közzé, amin Kajdi Csaba hangján szólal meg. Angolul lip sync a neve ennek a műfajnak: egy már létező hangfelvételhez készül utólag rátátogós videó. Lakatos Márk az alábbi posztokban a Cyla becenéven is ismert híresség hangja köré kreál eredeti vizuális tartalmat, Kajdi Csabának ugyanis van egy elég sajátos orgánuma-beszédstílusa, amivel az instagramos influenszereket utánozza, kész szótárat is össze lehet rakni az általa leggyakrabban használt kifejezésekből. Szóval íme az első a két videó közül.

@lakatosmarkstyle

Cyláskodás 1.rész, jöhet még?😆💥 ##cyla ##kajdicsaba ##kajdicyla ##vicc ##tiktok ##viral

♬ eredeti hang - kittikay

Ez pedig a második, Lakatos Márk ebben két szereplőt is alakít, és a téma elég erősen visszautal erre a tavalyi, nagy visszhangot kiváltó fotósorozatra.

@lakatosmarkstyle

Adja a szett csillagszórók?🤣💥💥##kajdicsaba ##cyla ##hungary ##tiktok ##funny ##viral

♬ Cyla 4 life - hegedus_dori

Megkérdeztem Lakatos Márkot, hogy ezekre a videókra lehet-e azt mondani, hogy ezek paródiák, de ő egy kérdéssel válaszolt:

Paródia vagy inspiráció?

Teljesen igaz, jobb is, ha ezt nem (ezt sem) én döntöm el, hanem mindenkinek a saját belátására van bízva a dolog, szóval íme egy szavazógép, ha önnek van véleménye a témában, kérjük, klikkeljen egyet!

Lakatos Márk CylaTime-videói szerintem...

Lakatos Márk TikTokján a legnézettebb videó egyébként eddig az alábbi, ami tele van koreográfiával és trükkös átöltözésekkel.

@lakatosmarkstyle

🤪🤪💥💥💥##nofacenocase ##tiktok ##viral ##foryou ##fyp ##style

♬ No Face No Case - Vinny West - madi.claire
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kajdi Csaba hangján szólal meg Lakatos Márk a TikTokon

Paródia vagy inspiráció? Döntsön ön két nagyon vicces videó alapján!

1397 · Apr 21, 2020 02:18pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments