Stuck with U

– azaz kb. Veled összezárva lesz a címe Ariana Grande és Justin Bieber új, közös dalának, amit péntektől lehet majd meghallgatni. Az utóbbi évek legnagyobb női és férfi popsztárja természetesen nem bízza a véletlenre, hogy felkerül-e majd a daluk a hallgatottsági listák élére, szóval már most beindult a kampány. Nem mintha egy ilyen erős line up túl nagy promócióra szorulna, de mondjuk kétségtelen, hogy Grande és Bieber is vett már részt elég szerény sikerű produkciókban (ott van például Grandétól a Don't Call Me Angel, illetve Bieber komplett legutóbbi albuma), szóval biztos, ami biztos, itt vannak a beharangozók.

A fenti videót Justin Beiber tette közzé, és a posztból kiderül, hogy a dal klipjében a rajongók is szerepelhetnek, szóval elvileg önnek is lehet esélye bekerülni, főleg, ha hitelesen végzős amerikai diáknak tudja magát álcázni. A koncepció ugyanis az lesz, hogy ez lesz a prom-dal mindenkinek, akinek idén elmarad a promja. Ez ugye az a bál, amit az itthoni szalagavatónak szokás megfeleltetni, csak Amerikában nem télen, hanem most, a tanévzárás környékén szokás tartani. Hát idén természetesen elmaradnak a promok a koronavírus miatt, ezért Ariana Grande és Justin Bieber klipjébe olyanok videóit várják a #stickwithuvideo címke alá, akik otthon felöltöznek bálozós ruhájukba, és az alábbi, instrumentális zenére táncolnak. De az alábbi posztból egyértelmű, hogy természetesen nem csak végzős középiskolások videóit várják, hanem mindenki nevezhet, akinek van kedve megmutatni, hogy kivel van összezárva a karanténban.

A fenti promóanyag stílusa elég szembeötlő, Liana Finck készítette, és nem lehet tudni, hogy ezek a rajzok megjelennek-e majd a klipben, de reméljük, hogy igen. Ennek a stílusnak a leghíresebb képviselője ugyanis Don Herzfeldt, akinek az alábbi, Rejected című, 2001-ben Oscarra jelölt rövidfilmje az abszurd humor klasszikusának számít, és bizonyára sokan egyetértenek azzal a megállapítással, hogy érdemesebb ezt nézni, mint egy Justin Bieber-videóklipet.

Ariana Grande és Justin Bieber ennek a dalnak az elkészítéséhez valószínűleg nem találkoztak élőben, így most sem szaporodik közös fotóiknak meglepően szerény száma. A Getty archívuma szerint a két énekes eddig összesen kettő alkalommal mutatkozott együtt nyilvánosan, az első alkalom 2010-ben volt, ekkor készült a fenti borítókép. A második tavaly áprilisban a Coachella fesztiválon, akkor pedig olyan fotók készültek róluk, mint például az alábbi.