Tóth Vera az első Megasztárral 2004-ben lett országszerte híres énekesnő, és azóta is a szakmában dolgozott egészen mostanáig. Ma azonban egy posztban jelentette be az Instagramon, hogy a koronavírus-járvány miatti karantén azt okozta, hogy hónapok óta nem tud dolgozni, és ez még hónapokig biztosan így is fog maradni. A kialakult anyagi helyzetben nincs más választása, mint beállni felszolgálónak a PalKonyhán, azaz kedvese éttermében Palkonyán.

Tóth Vera a következőket írja a fenti posztban arról, miért lett kénytelen meghozni ezt a döntést:

Én is, mint minden művésztársam, hosszú időre munkanélküli lettem. Jelenleg nincs megoldás a megélhetési problémáinkra, így lépnem kell. Fél év munkakiesés és nulla bevétel, az már nagyon nem vicc. Nem várom a csodát, nem számítok mentőcsomagra, támogatásra, mert azt a veszteséget, ami ért minket, senki sem tudja és nem fogja kárpótolni.

Volt „A”  és „B” tervem is, de a vírushelyzet miatt ezek is bedőltek, és úgy döntöttem, én is beállok a nem saját szakmában dolgozók táborába. A kétkezi munkával nincs bajom, ezért jövő héttől, teljes mellszélességben és munkaidőben (mikor nyitva vagyunk) felszolgálok a kedvesem portáján.

Aki látni akarja, hogy töröm össze magam egy tálca borospohárral, vagy azt szeretné, hogy főzzek neki kv-t, vagy azt, hogy kitöltsek egy finom pezsgőt egy jó (párom és általam készített) házi ravioli, vagy isteni kovásztésztás pizza mellé, jöjjön hozzánk jövő hétvégén. Óvatosan, minden szabályt betartva, nyitjuk a teraszt Palkonyán.

A vendégeket a jövő vasárnaptól, azaz május 9-től várják, a körülmények által lehetővé tett számban. A nap további instagramos híreit ebben a posztban foglaltuk össze.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Vera beáll pincérkedni: „nincs megoldás a megélhetési problémáinkra, így lépnem kell”

Az első Megasztár kedvese éttermében fog felszolgálni Palkonyán. „Fél év munkakiesés és nulla bevétel már nagyon nem vicc” – írja Tóth Vera.

241 · May 02, 2020 02:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments