Sok hasznos, fontos és szórakoztató (na jó, általában csak az utóbbi) információ derül ki az Instagramról a hosszú hétvége kellős közepén is, ezeket alább szépen sorbagyűjtöttem. De egy Facebook-poszttal kell kezdenünk ezt az összefoglalót, mert a Story magazin újabb képeket osztott meg Demcsák Zsuzsa és Krishan Dangwal esküvőjéről, ráadásul az egyik, úgy tűnik, a hitvesi csókot közvetlenül megelőző pillanatot örökíti meg. A posztból kiderül az is, hogy az esküvőre a koronavírus miatti biztonsági előírások értelmében Demcsák Zsuzsa gyerekei sem mehettek be, de ezt ön már rég jól tudja, ha megvásárolta a legutóbbi Story magazint, amikor szerdán megjelent!

További információk, amiket az Instagramról tudhattunk meg hazai hírességekről:

  • Kulcsár Edina első macskáját úgy hívták, hogy Mütyike. Van róla fotó is. A szépségkirálynő-modell-influenszer továbbá a kisfiáról is megosztott egy videót, aki nagyon szeret zenére ütemesen úgy mutogatni, ahogy a rapperek szoktak, csak persze az ő előadásában ez az eltúlzott, ritmikus gesztikulálás nem szánalmas, hanem cuki.
  • Vajna Tímea automatikusan eltűnő Insta-sztorikban arról tudósított mindenkit, hogy egy pálmafás úton volt biciklizni, majd azt látta, hogy Beverly Hills felett valaki egy szívet rajzolt az égre, sőt, egy T és egy I betű is megjelent. TI, mint TÍmea...?
  • Visváder Tamás előre megálmodta, hogy felesége, Palácsik Lilla teherbe fog esni. „Tamás még a terhesség idején, amikor még én sem tudtam, hogy babát várok, felébredt az egyik este, és rám nézett, mondta: „szerintem már hárman vagyunk a szobában, ezt álmodtam”. Ezután csináltam meg a tesztet és pozitív lett.” Vajna Tímea húga egy rajongói kérdésre válaszolva osztotta ezt meg egy Insta-sztoriban.
  • ByeAlexnek új klipje készült eszerint a poszt szerint, egy másik, filozofálós pózban készült fotó mellé pedig az X-faktorban mentorként szereplő énekes olyan sokat írt arról, hogy hogyan érzi magát most a karanténban, hogy akinek most nincs három perce elmélyülésre, az ne kattintson ide!
  • Annoni Zita megosztott egy több celeb részvételével készült videót, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy „A kutyák nem terjesztik a koronavírust!!!” Az egykor Debreczeni Zita néven megismert modell-fotós mellett szerepel még a videóban többek között Balázs Andi, Baronits Gábor, Szabó Zsófi és rengeteg kutya.
  • Tóth Gabi pedig azt osztotta meg, ahogy férje, Krausz Gábor a kertben zokniban és strandpapucsban tologatja oda-vissza (pontosabban csak oda) a babakocsit.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: újabb képek Demcsák Zsuzsáék esküvőjéről!

A friss posztokból megtudtuk, hogy Kulcsár Edina életében ki volt Mütyike, hogy mit látott Vajna Tímea Beverly Hills egén, és hogy terjesztik-e a kutyák a koronavírust.

36 · May 02, 2020 01:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments