Rihanna rajongói már tűkön ülnek, hogy végre meghallgathassák az énekesnő régóta ígért albumát, ő azonban még mindig csak sminktermékeit és fehérneműit tolja követői arcába. A szó szoros értelmében is.

Ezúttal egy extravagáns, éppen debütáló fekete szettet mutatott be Instagramján az őt követőknek, a kedvezőbb számok érdekében pedig nem csak elölről...

... hanem hátulról is megmutatta, mit tud a szóban forgó fehérneműegyüttes.

Nina Adgal a felsőjétől szabadult meg a tegnapi napsütéses órákban. A posztja szerint a Frozé lehet a felelős a viselkedéséért.

Kourtney Kardashian elunta magát a hosszú ideje tartó önkéntes karanténban, és Costa Ricára látogatott, ahol természetesen keresett egy vízközeli helyet, ahol bikinire vetkőzhetett. A celebnő eközben bomba testet villantott a fotós kedvéért, aki vele tartott. A lényegért érdemes lapozni a posztban.

Az utóbbi időben retusmentes életét élő Demi Lovato ugyan nem kommentálta azt a hírt, miszerint egy privát fiókon utálta egykori kebelbarátnőjét, Selena Gomezt, azt azonban nagyon igyekszik bebizonyítani követőinek, hogy nem szerkeszti már a fotóit.

Irina Shayk egyik hét évvel korábbi képe is visszaköszönt a minap az Instagramon, méghozzá a Sport Illustrated jóvoltából. A magazin a modell egyik 2013-ban készült fotóját osztotta meg, amin Shayk nemigen volt túlöltözve.

Bella Hadid a mai válogatásból sem maradhatott ki, a villantózni oly nagyon szerető modell ugyanis megint tett róla, hogy még véletlenül se sikkadjon el az Instagramon a jelenléte. Minket azonban kissé szinte meglepett, hogy magához képes ilyen visszafogott módon illusztrálta, hogy nem visel melltartót.