Ugyan a múltkor úgy tűnt, Jason Statham párja parkolópályára tette az Instagramon szexizést, a jelek szerint ez most véget ért.

Rosie Huntington-Whiteleyt többször is láthattuk már félmeztelenül a közösségi oldalán, ilyenkor mindig a kezével takargatta magát. Most viszont új trükkel állt elő, gondoskodva arról, hogy mindenki számára egyértelmű legyen: nem visel melltartót.

Channing Tatum régi-új szerelme már egy, vagy inkább sok fokkal komolyabban vette a szexizést. Jessie J tulajdonképpen csak azért visel magán néhány ruhának nem nevezhető anyagot, hogy legyen, ami színben passzol a vörös ajkaihoz. Ami pedig a cenzúrázást illeti, az énekesnő utólag azt is gyorsan megoldotta néhány szívecskével.

A telefonom egészen véletlenül szelfimódba váltott, miközben ma reggelit készítettem. Ez sült ki belőle

– írja a fotó mellett az énekesnő.

Palvin Barbara körülbelül az önkéntes karantén kezdete óta, tehát már jó hosszú ideje nem posztolt magáról közösségi oldalán. Ezt az űrt azonban a minap betöltötte a Sport Illustrated Instagram-oldala, akik gyakran dolgoznak együtt a magyar modellel, és egy kis nosztalgiaként meg is osztottak róla egy felvételt, ami még egy korábbi bikinis fotózása során készült.