Számtalan olvasónk érdeklődött ma reggel szerkesztőségünkbe betelefonálva, illetve faxon és ajánlott levélben, hogy milyen fontos információk és hasznos tudnivalók derültek ki az elmúlt 24 órában a hazai hírességek által az Instagram nevű képmegosztóra feltöltött posztokból. Az ő kíváncsiságuk kielégítésére a következőkről tudjuk tájékoztatni a nagyközönséget.

Sarka Kata műsorvezető/közszereplő automatikusan eltűnő fotókkal büszkélkedett el azzal, hogy mit sütött-főzött a tegnapi napon. A menü valóban lenyűgöző volt, a következő elemekből állt:

  • Orjaleves daragaluskával;
  • Oldalas sültburgonyával;
  • Házi kürtőskalács; valamint
  • Lángos.

Fontos: kedves olvasóink, kérjük, ne tartsák fel szerkesztőségi titkárunkat újabb telefonhívásokkal, faxokkal és ajánlott küldeményekkel aziránt érdeklődve, hogy mi az az orjaleves, mert ő sem tudja!*

Ráadásul az orjalevest és a többi, Sarka Kata által elkészített ételt megtekintheti az alábbi galériában, mert kár lett volna hagyni ezeket a fotókat 24 óra után elenyészni.

Azokat, akik ezek után nem rohantak el azonnal a hűtőhöz kajáért, a következőkről tudjuk még tájékoztatni az Instagramon történtekkel kapcsolatosan.

  • Ganxsta Zolee azzal viccel, hogy ásott egy sírt azoknak a kommentelőknek, akik azt mondták neki, hogy ne tarháljon, hanem menjen el dolgozni. Ez nyilván utalás a Majka-féle támogatási vitára, amihez Lovasi András is hozzászólt ma reggel.
  • Tóth Vera a következőkről számol be: „Elneveztem a hálószobai tükrünket pszichó-tükörnek. Minden reggel ebben a tükörben szembesülök magammal. Elkerülhetetlen, hisz az ággyal szemben van. Az elmúlt két hónapban lefotóztam benne a nehezebben induló napjaimat.” Az így készült fotókat ebben a posztban lehet megtekinteni, és a pincérkedésre készülő énekesnő hozzáteszi, hogy ő erőt és inspirációt merít ezekből a képekből.
  • Rogán Cecília kutyáit úgy hívják, hogy Bogyó és Joker, derül ki a legutóbbi posztjához fűzött címkékből.
  • Palvin Barbara másfél hónap után először posztolt tegnap az Instagramra, méghozzá azt, hogy dióhéjban miből állt számára az elmúlt időszak. Ezek szerint kávézásból, evésből, videójátékozásból, receptkönyvek tanulmányozásából és Dylan Sprouse-ból.

*Arról nem beszélve, hogy nincs is szerkesztőségi titkárunk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Sarka Kata orjaleves és oldalas utánra sütött otthon kürtőskalácsot

Palvin Barbara összefoglalta az elmúlt két hónapját egy posztban, Rogán Cecília megmutatta Bogyót és Jokert, Ganxsta Zolee meg ásott egy sírt a kommentelőknek. Tájékozódjon itt!

18 · May 08, 2020 10:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments