Az egész akkor  kezdődhetett , amikor Bruce Willis nem mostani, hanem egykori feleségéhez, Demi Moore-hoz cuccolt a karanténidőszak elején, akitől már több mint 20 éve elvált. Az összeköltözésről több közös kép is kikerült Instára, az egyik alá Willis jelenlegi felesége, Emma Heming írt egy  kommentet , mely szerint sajnálja, hogy nem lehet ott velük, talán majd a következő képen már ő is szerepelni fog. Bár ezek alapján naivan még azt is hihetné, Willis és Heming házassága nem éppen maximális fordulatszámon pörög, azért nem kell aggódni: a  Page Six  szerint semmi gond nincs kettejük kapcsolatával. 

A 2009-ben összeházasodott párról hetek óta azt pletykálták, hogy lényegében már szakítottak is, és míg Willis volt feleségénél keres vigaszt, Heming gyerekeivel maradt (Williséknek két közös gyerekük van, Evelyn és Mabel). 

A színész Demi Moore-tól született egyik lánya, Scout LaRue Willis szerint azonban alaptalanok a pletykák, Heming azért maradt a gyerekkel, mert még nem lett meg a koronavírus-tesztjük eredménye. 

Azonban a legerősebb bizonyíték, hogy semmi gond nincs Willis és Heming házasságával, utóbbi Insta-oldalán látható. Nemcsak egy közös Insta-sztori bizonyítja, hogy Heming csatlakozott Willisékhez, de a nő egy videót is feltöltött közösségi oldalára, amin 6 éves Evelyn lányuk biciklizik be a képbe, aminek az egész család, sőt, még Demi Moore is mérhetetlenül örül.