Ebben a posztban összefoglalunk néhány fontos, illetve inkább érdekes történést, amik nemzetközi hírességeknek az Instagramra kitett posztjaiból derültek ki. Az első az utóbbi években sötétbarna hajú Lana del Rey, aki azt mondja, profi fodrász-szolgáltatások hiányában az utóbbi időben citrommal kezelgeti a lenövését, úgyhogy nincs más választása, visszatér a szőke hajhoz. A fenti borítókép 2019. október 2-án készült róla.

Natalie Portman nem szokta a gyerekeit megmutatni, de most mégis posztolt egy képet róluk – persze egy olyat, amin a kicsik arca nem igazán látszik. A képet Benjamin Millepied, azaz a 38 éves, Oscar-díjas színésznő férje készítette.

Madonnának hiányzik valahonnan a porcszövete egy ideje, de már nem sokáig. A 61 éves popcsillag az alábbi posztban azt írja, hogy regeneratív kezelést fog most kapni, és efölött érzett örömében a legszívesebben fel-le ugrálna, de nem ugrál, mert olyan fájdalmai vannak már 8 hónapja. Remélhetőleg a kezelés után elmúlik a fájdalom.

Brooklyn Beckham a következő képet posztolta a szerelméről, aki aztán kommentben azzal válaszolt, hogy ő is mennyire szereti Brooklyn Beckhamet.

Ma kezdődött volna a Cannes-i filmfesztivál, de mivel az esemény a koronavírus miatt idén elmarad, Elle Fanning kitett három képet a tavalyi rendezvényről, ahol egyrészt ő volt a zsűri egyik tagja, másrészt elájult. Az alábbi poszt negyedik képén az látható, hogyan néz ki Elle Fanning most, egy almákkal díszített, Gucci márkájú kardigánban.

És hadd álljon itt a végén egy bjutifotó Yekaterina Petrovna Zamolodchikova művésznőről, akit a Drag Race-rajongók és az ő apukáik csak Katya néven emlegetnek. Az amerikai realitysztárt legutóbbi posztjához minden bizonnyal H. R. Giger fésülte meg.