Nem telhet el a mai nap instahíradó nélkül, úgyhogy már mutatjuk is, milyen érdekes posztokon akadt meg a szemünk a közösségi oldalon. 

Kezdjük mindjárt Kendall Jennerrel, aki a karantén idején sem mond le a szexizésről, ezúttal egy kombinéban dobta magát hasra az ágyán, miután kisminkelte magát. 

Goldie Hawnról nemcsak az derült ki, hogy van otthon egy trambulinja, hanem az is, hogy rendszeresen ugrándozik rajta. És amikor így tesz,Dua Lipa zenéjét nyomja be leggyakrabban. 

Kim Kardashian úgy ünnepelte meg, hogy 170 millió követője lett Instán, hogy három képet is feltöltött arról, amin azt láthatja, hogyan tápászkodik fel a földről. Vajon mi történik, ha 180 millió követője lesz? Megnézhetjük, hogyan ül le?

Liptai Claudia pedig elárulta, hogy Claudia Cardinale színésznő után kapta édesanyjától a keresztnevét. Mivel ő is rajong érte, csinált magának egy Cardinale-sminket, mondjuk lehet, hogy a tekintete inkább Britney Spears műpilláktól roskadozó szemeire emlékeztet. 

És ha már Spearsnél tartunk, nézze, milyen keleti kényelembe vágta magát felfújhatós matracán! Az utolsó fotón pedig már testépítő barátját láthatja. 

És ez még nem minden: az énekesnő egy széles mosolyt küldött mindenkinek, aki gyűlöli őt.