Steve Stanulis, Kanye West egykori testőre egy amerikai műsorban beszélt arról, milyen bizarr szabályokat állított fel a rapper, amikor vele dolgozott, írja a Perez Hilton. Stanulis (aki korábban volt már rendőr és chippendale fiú is) mindjárt azzal a nem éppen hízelgő kijelentéssel kezdte a műsorban, hogy West volt az az ember, akivel a legkevésbé szeretett együtt dolgozni. 

West például ragaszkodott hozzá, hogy testőre 10 lépésnyire maradjon le tőle, ha az utcán vannak, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy bárki bármikor rátámadhatott volna a rapperre, mire Stanulis odaér, lehet, már rég késő lett volna. 

Az első közös napjukon West egy divatbemutatón jelent meg. Amikor kettesben beszálltak a liftbe, a rapper számon kérte a testőrt, miért nem nyomja meg az emeletnek a gombját, ahová igyekszenek. Mikor Stanulis bevallotta, hogy azért, mert nem tudja, West leszidta őt, amiért nem készült fel a sztár napi programjának részleteiről. 

A bevett szokásuk az lett volna, ha egy ismeretlen terepen járnak, vagy nem tudják, milyen fogadtatásban lesz részük, ha kilépnek az utcára, hogy a testőr megy előre, hogy felmérje a környezetet. Csakhogy előfordult, hogy Westnek ez sem tetszett. 

Teljesen bepöccent rám, hogy előtte mentem. Megkérdeztem volna tőle, hogy ezt most tényleg komolyan gondolja? Attól félt, ha a TMZ vagy a Daily Mail videót készítene róla, engem hamarabb vesz majd a kamera, mint őt. Inkább megköszönhette volna, hogy védtem. 

A testőr több hírességgel is dolgozott már együtt, akik közül Leonardo DiCapriót nevezte a legkedvesebbnek,  Robert Downy Jr-t pedig a legnagyobb partiarcnak.