Ha ön már kiolvasta a lapok mai híreit, de a természetes kíváncsiságtól és/vagy munkaundortól hajtva még ennél is többet szeretne tudni a hazai hírességekkel kapcsolatos aktuális eseményekről, akkor görgesse végig az alábbi posztokat, hiszen Magyarország ismert emberei sok érdekeset és/vagy szórakoztatót elárulnak magukról az Instagramon! Íme egy gyűjtés a frissen kitett fotókból, kezdődjön az Instahíradó!

Rogán Cecíliával kezdjük, aki nem sok kommentárt fűzött az alábbi képhez, amelyen mintha csak egy szál fehér inget viselne, de a fotó mellett azért ott árválkodik az a címke, hogy #egyikkedvencképem.

Görög Zita a hétvégén az alábbi posztban osztotta meg, mennyire elcsigázott volt az utóbbi időben.

A modell többek között a következőket írja arról, hova vezetett az, hogy próbálta a gyerekeinek minél inkább megkönnyíteni ezt a roppant nehéz időszakot:

Annyira rájuk koncentráltam, hogy elfelejtkeztem magamról, magunkról. A 7. hét környékén olyan fáradt lettem, hogy már az alvás sem segített. Megálltunk, és megnéztük, mit lehetne másképp. Nem a főzés, nem a gyerekek, nem a bezártság miatt kellett. Magam miatt. Semmi nem hiányzik, ha őszinte akarok lenni. Egy mozi vagy egy vacsi kettesben persze beleférne, de valójában mindenkit tehermentesíteni akartam, és kimerültem. Most jobban figyelnek rám.

Mihalik Enikő egy régi, playboyos fotó posztolása közben arra jött rá, hogy minek viseljen ruhát, amikor semmi különösebb oka nincs a ruhaviselésre.

És még néhány posztról röviden:

  • Balázs Andi, a Kasszás Erzsi szerepével híressé vált színésznő a következőket írja magáról ebben az őszinte posztban: „Balázs Andrea vagyok. 41 éves vagyok. Telt vagyok. Ritka hajam és hatalmas a homlokom. Makacs vagyok. Hisztis vagyok. Egoista. Maximalista. Lehetetlen alak. Balázs Andrea vagyok. Csendben vagyok. Túl sokat gyötrődöm. Álmatlan vagyok. Túltengek olykor. Erős vagyok. Szabad vagyok. Okos vagyok. Helyén van a szívem.”
  • A Barátok köztből ismert Som-Balogh Edina nemrégiben azt osztotta meg, hogy a festés a hobbija. A hétvégén kitette egy képét, amit elhunyt édesanyja emlékének ajánl.
  • Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella szerepelt az olasz Vogue honlapján. A fotósorozat további képeit a Twinset Budapest Instagramján itt, itt és itt nézheti meg.
  • Czippán Anett afölött érzett örömében tette ki ezt a posztot, hogy újra elkezdhetett dolgozni, azaz tévéműsort forgatni.
  • Gryllus Dorka terhes, és erről eddig nem volt szó az Instagramján, de most kitett egy posztot, amiben a párja, Simon Kornél fogja a színésznő domborodó hasát. Gryllus Dorka köszöni a gratulációkat és a szeretetet.
  • Bárdosi Sándorék lakásában kigyulladt a falban egy vezeték, amikor a birkózó éppen nem volt otthon. A tüzet a felesége vette észre, aki hívta a férjét és a tűzoltókat is. Bárdosi ért haza előbb, volt az autójában egy poroltó, és azzal tudta eloltani az egyre inkább terjedő lángokat. Minderről Bárdosi Ildikó, a feleség számolt be az Instán, természetesen képek is vannak.
  • ByeAlex pedig megírta és felénekelte élete első angol nyelvű dalát. A felvételbe itt lehet belehallgatni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézze meg Rogán Cecília egyik kedvenc képét saját magáról!

Instahíradó: Mihalik Enikő egy régi, tökpucér képet posztolt a Playboyból, ByeAlex pedig életében először angolul énekel. Nézze/hallgassa meg itt!

4 · May 18, 2020 10:12am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments