Lehetőséget kaptunk, hogy kérdésekkel búcsúztassuk el a VIASAT3 csatorna Feleségek luxuskivitelben című realityének harmadik évadát. Hogy a társadalmi érdeklődést képviseljük, megnéztük az elmúlt időszakban legtöbbször megjelent olvasói kommenteket, és ezek alapján fogalmaztunk meg öt kérdést – a feleségek pedig válaszoltak. A válaszokat több felvonásban közöljük, ez az első alkalom, és most Köllő Babett, Vasvári Vivien és Nagy Noémi beszélnek a pénzhez való viszonyukról, karrierről és arról, hogy számukra mi a fontos, úgy igazán. 

Mire a legbüszkébb az életében? 

Nagy Noémi: Büszke vagyok rá, hogy olyan ember vagyok akihez mások fordulhatnak. 

Vasvári Vivien: Sokszor volt az életemben, hogy újra kellett kezdenem, de büszke vagyok arra, hogy mindig képes voltam felállni és fejlődni, a saját és a gyermekeim jövőjét biztos alapokra helyezni. Büszke vagyok arra, hogy mára egy független, önfenntartó kétgyermekes családanya vagyok, akit az elmúlt években egy ország megismerhetett.

Köllő Babett: Ez egy nagyon egyszerű kérdés. A kislányomra. Amikor elképzeltem, hogy milyen gyereket szeretnék, akkor nagyjából pont ilyet képzeltem el, mint amilyen ő lett. Egy ilyen kis csöndes, szerény, visszahúzódó kis cukiságot, aki folyton ölelgeti az anyukáját, iszonyú könnyű vele az élet és minden percet boldoggá tesz. Én Millára vagyok a legbüszkébb az életemben.

Hol szerepel az értékrendjében a pénz? Mi az ami fontosabb nála?

Vasvári Vivien: A pénz számomra szabadságot és függetlenséget ad. Minden más pedig, ami fontosabb a pénznél, megadja azt, amit a pénz soha nem fog tudni: egészséget és boldogságot. 

Köllő Babett: Gyakorlatilag szinte minden fontosabb nála. A pénz nyilván egy eszköz, hogy megtehessünk dolgokat. Ahogy láttam a körülöttem élőknél, minél több pénze van valakinek, az annál nagyobb teher és minden bajnak mindig az okozója. Azt gondolom, az az ideális, ha valakinek annyi pénze van, hogy nem okoz gondot egy bevásárlás, ha valamit szeretne magának megvenni, azt megtehesse és évente egyszer elmehessen nyaralni. Ha valaki ennyit megtehet az életében, akkor azt gondolom, hogy az a legtöbb. Semmiképpen sem szerepel nagyon elől a listámon a pénz. Rengeteg sokkal-sokkal fontosabb dolog van nála.

Nagy Noémi: A pénz sehol nem szerepel az értékrendemben, ez csak egy szükséges eszköz. Az a fontos, hogy a pénz révén milyen értéket tudok teremteni. 

Mikor volt utoljára úgy boldog, hogy közben nem költött pénzt? 

Köllő Babett: Folyamatosan. De például tegnap este, amikor mentem fel a szobámba aludni, akkor az emeletre vezető lépcső tetején ott volt egy cetli és rá volt írva, hogy „Szeretlek, Anya, aludj jól”. Bementem fogat mosni a fürdőszobába, ahol ott volt egy másik cetli, amin az állt, hogy „Imádlak, Édesanya, aludjál jól”. Majd elmentem az ágyamhoz és ott volt a harmadik cetli, amire az volt írva, hogy „I love you, Mami, jó éjszakát”. A kislányom mindenhol elhelyezett egy papírt és biztosított róla, hogy mennyire szeret és jó éjszakát kívánt. Utána pedig hozzám bújt és együtt szuszókáztunk.

Vasvári Vivien: Bár sokan azt hiszik, hogy számomra a pénz egyenlő a boldogsággal, az igazság az, hogy én már megtapasztaltam azt, hogy a boldogságnak semmi köze nincs a pénzhez, vagy annak elköltéséhez. Számomra a pénz az egy energia. 

Nagy Noémi: Számomra értelmezhetetlen az összefüggés keresése a pénzköltés és a boldogság között. Minden reggel boldogan ébredek, mert a szeretteimmel vagyok.

A sorozat ezen évada leginkább az újrakezdésről szól, min változtatna, ha az eddigieket törölnék és most indulna az első Feleségek epizód?

Nagy Noémi: Semmin sem változtatnék.

Vasvári Vivien: Életem és karrierem ezen szakaszát teljesen tudatosan építettem és építem, sokszor hibáztam, de nem változtatnék semmin. 

Köllő Babett: Nem vitatkoznék Bogival, mert tulajdonképpen rájöttünk, hogy mennyi mindenben hasonlítunk és nagyon jó kis barátok lettünk. Nem kezelném fenntartással a Bogit, hanem egyből közel engedném magamhoz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vasvári Vivien: számomra a pénz az egy energia

A Feleségek luxuskivitelben szereplőinek nem a pénz legfontosabb, Vasvári például arra büszke, hogy önfenntartó kétgyerekes anya.

478 · May 19, 2020 01:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments