GettyImages-840020324

Miley Cyrus húgának elviselhetetlen volt az ő árnyékában felnőni

2020.05.20. 10:25

Miley Cyrus imádja a botrányokat, így könnyen el tudtuk képzelni azt is, milyen nehéz lehet mellette élni, de húga, Noah Cyrus mostani megszólalásából az is kiderült, hogy a húgának lenni sem éppen élvezet (írja a Perez Hilton).

Az énekesnő, és most az ifjabbik Cyrusra, Noah-ra gondolunk, Insta-videóban beszélt éppen legújabb lemezéről és annak egyik daláról, a Young & Sadről (amit ide kattintva meg is hallgathat). A szám lényegében arról szól, hogy elég szívás volt neki Miley árnyékában felnőnie, aki népszerűbb és ismertebb volt nála akkor is és most is. 

Noah Cyrus az Insta-videójában azt mondta, elég kemény volt ebben a családban felnőnie – ne feledje, nemcsak nála hét évvel idősebb nővére, apja is híres énekes – ő a családnak az a tagja volt, akit

senki még csak le sem szart, legalábbis azok szerint az emberek szerint, akik rám írtak online.

Ezután idézni kezdett a fentebb belinkelt dalából (A nővérem, mint a napsütés /Mindent beragyog, bármerre jár/Én arra születtem, hogy esőt fakasszak a felhőkből). 

Ezt mondta nekem mindenki, tök mindegy, mi történik, én akkor is az árnyékban maradok. 

A 20 éves lány úgy érezte, bármit is csinál, az sosem lesz elég jó a családjának, sokszor úgy érezte, még levegőt sem tud venni rendesen. A fiatalabb Cyrus-lány azért írta meg a cikkünkben szereplő dalt, hogy egyszer és mindenkorra elmondja az ő igaz történetét, amiről ígérete szerint többször már nem fog beszélni.