A hét közepén járva is találtunk néhány meglepő posztot kedvenc celebjeitől az Instán, úgyhogy gyorsan meg is mutatjuk őket. Kezdjük mindjárt Kim Kardashiannel, aki ugyan bár sehová sem szándékozik menni, azért levette magáról a felesleges ruhadarabokat és kirittyentette magát, majd a melléhez is odatolta mobilja kameráját, nehogy bárki figyelmét elkerülje az enélkül is látványos dekoltázsa. Ha eljutottak az alteste látványáig, hát az a cowboyok munkaruháját idézi.

Christina Aguilera már korábban is ígéretet tett követőinek, hogy miután megtalálta régi naplóit, megosztja belőlük azokat a bölcsességmorzsákat, amiből szerinte sokan tudnak okulni. Az ígéretből most tett lett. 

Teljesen rendben van, ha egy kicsit szakítasz azokkal a dolgokkal, amik elveszik a napsütésed

- hangzik mindjárt az első jó tanácsa.

Most pedig következzék a gyerekszekció. Instahíradónk egyik leggyakrabban felbukkanó alakja, Vasvári Vivien Insta-oldalán számolt be róla, hogy kislánya, Ariana átesett egy másik gyereken az óvodában, és eltört a karja, amit be is kellett gipszelni. 

Kökény Attila pedig  unokáját, Medit mutatta meg ismét, aki már négy hónapos.

Reméljük, még nem unja a gyerekeket, mert még egy jön: Milla Jovovich  olyan képet posztolt, melyen gyermekei közül kettő is látható:  a lassan féléves Osian és kisebbik nővére, Dashiel pihengetnek egymás mellett.