Egy hosszú, botrányokkal tarkított idő után úgy tűnik, Presley Gerber lenyugodott és jó útra tért.  Szülei éttermében is besegít, és sikerült egy olyan barátnőt találnia magának egy Sydney Brooke nevű modell személyében, aki jó hatással van rá, írja a Perez Hilton.

Presley nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, mindennap besegít az apjának az étteremében

- nyilatkozta egy forrás arról, milyen jó irányban alakult az élete Cindy Crawford fiának , aki az utóbbi időben orvosi kezelésre szorult, lázadozásait pedig elvileg az motiválta, hogy elege volt abból, mindenki meg akarja mondani neki, hogyan viselkedjen. 

Ráadásul a 20 éves fiú megpróbálja úgy alakítani a műszakjait, hogy szerelmével egyszerre dolgozzon, és munka után együtt tölthessék a szabadidejüket. A forrás szerint Gerber már kevesebbet jár bulizni (mondjuk a karanténidőszakban ezt nem lehet túl megerőltető kivitelezni), barátnője pedig sok időt tölt a szülei vendégházában élő Gerbernél. 

Más aktuálisról is beszámolhatunk Gerberrel kapcsolatban: a 20 éves modell új tetoválásokat varratott magára, de ne aggódjon, ezúttal nem az arcára, hanem az ujjperceire rajzoltatott szögesdrótot, a gyomrára meg egy marha nagy 310-et, írja az E! News. Utóbbi egy kaliforniai irányítószám; tiszta szerencse, hogy Gerber nem iráni, mert ott ezek tíz számjegyből állnak.