A hét utolsó napjánsem maradhat el gyűjtésünk, amelyben felvázoljuk az insta-lakók nudistamegnyilvánulásait, adott esetben a bikinireklámokat sem hagyjuk ki. Pénteki csokrunkban feltűnik Moore és Willis lánya, aki edzőtopban villantott, Bella Hadid napfürdőzik, Bella Thorne pedig hosszú lábairól érdeklődik követőinél.  

Nina Agdallal kezdjük a sort, aki egy komoly edzést osztott meg közösségi oldalán, szerencsére közben nem volt túlöltözve. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sculpt, tone and run with me — link in bio. @theagdalmethod 🌞🌱

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

Rumer Willis a testpozitív emberekről és az önbizalomról tartott kiselőadást az Instagramján. Videójában elmondta, hogy smink és szűrők nélkül állt követői elé, ezzel is arra hívva fel a figyelmet, hogy a természetesség milyen fontos egy olyan platformon, ahol mindenki manipulált képeket tesz közzé. Az már csak mellékes, hogy a 31 éves Willis egy testhezálló topban osztotta meg véleményét a nagyérdeművel. 

Bella Hadid egy '90-es éveket idéző képeslapot pattintott ki, melyben önfeledten napfürdőzik. Közben, hogy tökéletes legyen a barnulás, mellalját is megszabadította a bikinifelsőtől, ami most éppen elég menőnek számít

 Bella Thorne pedig feltette az a komoly biológiai és egyben filozófiai kérdést, hogy vajon hány százalékot tesznek ki a lábai a testéből? Lehet tippelni. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What % of my body are legs?

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,