Paris Hilton mindig is szeretett a figyelem középpontjában lenni. Több-kevesebb sikerrel kipróbálta magát színésznőként és énekesnőként is, a kétezres évek derekán azonban leginkább botrányaival került a címlapokra: ő volt az elmúlt évtizedek első igazi olyan celebje, aki arról volt híres, hogy híres (egyébként a Hilton-szállodalánc örököse, emiatt figyeltek fel rá annak idején). Mostanában ritkán hallat magáról, leginkább olyankor merül fel a neve, ha egy vörös szőnyeges eseményen túlságosan felsliccelt ruhában jelenik meg.

Hiltonról nemrégiben akkor értekeztünk, amikor elhintett néhány infót új dokumentumfilmje kapcsán. Egészen pontosan azt, hogy a botrányai megjátszottak voltak. Hogy ebből mennyi igaz és mennyi nem, talán sosem tudjuk meg. Az viszont biztos, hogy a 39 éves híresség legújabb hobbija az Instagram lett. Március végén már írtunk arról, hogy egyetlen nap alatt több meglehetősen erotikus fotót is felrakott magáról a képmegosztóra, ami azért ritkán szokás – legalábbis ilyen rövid idő leforgása alatt.

Paris Hilton posztolási vágya máig sem hagyott alább: nap mint nap pakol képeket a profiljára, és egyik különösebb, mint a másik. Helyenként egyenesen olyan, mintha még mindig a kétezres évek csillogó képszerkesztőit használná. A celebritás legindokolatlanabb bejegyzéseit most csokorba is szedtük önöknek, jó szórakozást!

Kezdjük a sort egy április 22-ei képpel. Ekkor volt ugyanis a Föld napja, és sok más celebhez hasonlóan Paris Hilton is szerette volna ezt tudatni követőivel.

Így van. Ez itt Paris Hilton, ragyogó nadrágban, háta mögött a szintén csillogó űrrel és a bolygónkkal, kezében egy azonosítatlan plüssállattal, miközben aziránt érdeklődik, ki melyik városban él. Azonban egy fotó nem volt elég erre a napra.

Itt Hilton vagy az Uránuszra, vagy a Neptunuszra kellett, hogy teleportáljon, hiszen a Naprendszerben másutt nincs jelen ilyen formában a víz, csupán a Földön, de az ismét mögötte látható. Szivárvánnyal. Mindeközben persze félmeztelen, és csillog is.

Most ugrunk egyet, de továbbra is az űrben maradunk. A ragyogás most sem maradt el, és akármelyik bolygó felszínén ücsörög is a celebnő, az egyértelmű, hogy pillangók lakják.

Itt már a Földön járunk, méghozzá nem is akárhol, és nem is akárkikkel! Emlékeznek még arra, amikor Paris Hilton és Marilyn Monroe együtt pancsoltak a tengerparton? Talán azért nem, mert Monroe halála és a celebnő születése között közel 20 év telt el. De persze sokan szeretnének a példaképeik mellett állni, így nem róható fel Paris Hiltonnak sem, hogy megcsillogtatta Photoshop-tudását, és az 50'-es évek legnagyobb ikonja mellé varázsolta magát.

Ismét időutazás történt. Ezúttal a '60-as években járunk, és nézzék csak! Paris Hiltonnak nem csak Monroe, de Audrey Hepburn is országos barátnéja volt!

Otthon maradni még mindig fontos a járvány miatt, ezt Paris Hilton is tudja. Ő azonban a jelek szerint nem kedveli a melegítő-papucs kombót, és kvázi meztelenül flangál, ujjai közt egy flakon kézfertőtlenítővel. Ahogyan ő fogalmaz:

Attól még, hogy otthon maradsz, ugyanúgy egy dögös ribanc maradsz

that"s hot  egyébként Hilton elhíresült szavajárása volt a kétezres években, főleg a realitykben, amelyekben szerepelt. Nagyjából annyit tesz, hogy menő.

Újabb ragyogó, színes, vizes, pillangós álomba csöppentünk. Paris Hilton ezúttal a felkelő nap fényében pancsol virtuálisan, állítása szerint sellőként a paradicsomban. Félmeztelenül, persze. Ez a fotó mellesleg ismerős korábbról, nem? Ja, igen, a Föld napján is ebben a szettben pózolt az anyabolygó előtt.

Szintén a kétezres évek elején volt hatalmas durranás a Stardoll nevű oldal megjelenése. A lap egyébként ma is működik, és eredetileg csak egy listákból álló oldal volt, amelyekre rákattintva az éra legmenőbb celebjeit lehetett felöltöztetni. Paris Hilton nagyon kedvelhette ezt a játékot, mert ez a szett egészen biztosan nem volt rajta, amikor a kép készült.

Következzen Paris Hilton, a homofóbia elleni küzdelem elszánt harcosa. Egy nemes célért kiállni mindig dicséretes, bár azt már kevésbé értjük, miért kell mindezt ilyen formában tennie. Az általa posztolt fotó ugyanis legalább 10 éves, és még így is annyi utómunka van rajta, hogy az már kellemetlen.

Újabb sellő-kaland. Paris Hilton megint hableánykodik, néhány nála jóval apróbb társával együtt. A háttérben lévő vibrálásra nem találunk magyarázatot, az viszont biztos, hogy a celebnő ezen a napon nagyon extrának érezte magát, ugyanis újabb nagyszabású idézettel látta el a posztját.

Millió hal van a tengerekben, de én egy sellő vagyok!

Ezt a posztot nemrégiben már láthatták a Velveten egy Instagramos gyűjtésben, de még egy kicsi infót csepegtetnénk hozzá. Paris Hilton hónap elején piacra dobta ruhakollekcióját, ami a Sliving nevet viseli, méghozzá valószínűleg a Simple Living című sorozat után, amelynek köszönhetően a celebnő híressé vált. Amennyiben pedig minden vágya egy Paris Hilton nevével címkézett maszk, 4460 forint ellenében az öné lehet!

Paris Hiltonnak ez is sikerült! Összehozott egy képet két kedvenc barátnőjével, így a Monroe-Hilton-Hepburn trió együtt hirdeti, mennyire király márka a Sliving. Ennek fényében a három gráciával, és egy nagy adag csillogással búcsúzunk ma önöktől.

via GIPHY