Amint azt már előre jelezte, Chrissy Teigen úgy döntött, hogy kiveteti a mellimplantátumait. Mindezt az Instagramon az alábbi posztban közölte.

Posztoltam magam a Twitteren, hogy tesztelnek covidra, mert nemsokára lesz egy műtétem. Érthető módon egy csomó ember erre kíváncsi lett (és mindenbe beleüti az orrát!), úgyhogy inkább elmondom itt: kivetettem a mellemet! Szuperul elvoltam sok évig, de most már elég volt. Jó lesz, hogy megint fel tudok cipzárazni egy ruhát a méretemben, és hogy tudok kényelmesen hason feküdni! Nem nagy ügy! Úgyhogy ne aggódjatok miattam! Minden rendben. Ezután is lesz mellem, de most már színtisztán csak zsírból. Merthogy egy cici egyébként is az. Egy egyszerű, de nagyszerű zsírzacskó.

A 34 éves modell-műsorvezető a fentiekkel indokolta a döntését, és ezek szerint örülhet, mert például a RuPaul's Drag Race zsűrijének tagjaként ismert Michelle Visage szintén nemrég vetette ki a mellimplantátumait, de ő azt mondta, hogy azért, mert mindenféle betegséget kapott a testében elhelyezett szilikontól. Chrissy Teigenről a fenti borítókép a Grammy-kiosztón készült januárban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Chrissy Teigennek elege volt a túl nagy mellből, kiveteti az implantátumait

A 34 éves modell topless fotóval jelentette be, hogy alig várja, hogy újra kényelmesen tudjon hason feküdni, és hogy a melle újra csak egy egyszerű „zsírzacskó” legyen.

23 · May 27, 2020 11:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments