A mai napon több érdekességgel is szolgáltak a celebnők, már az Instagramot tekintve. Kourtney Kardashian például közös fotót posztolt Kylie Jennerrel, és bár arról megbizonyosodott, hogy ő jól fest a képen, az már kevésbé érdekelte, hogy a húgának is tetszene-e a felvétel.

A legidősebb Kardashian-lány úgy gondolta, felhívja követői figyelmét a kézmosás fontosságára. A háttérben egy erre emlékeztető, fagyiskocsihoz hasonló tárgy látható, de a kép érdekessége nem ez, hanem Kylie Jenner, akit nem a legjobb szögben kapott le a kamera. A celebritás valószínűleg éppen beszélt a kép elkészültekor, és a lábtartása is különös, de a jelek szerint erről Kourtney Kardashian teljesen megfeledkezett, annyira tetszett magának.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minnie and Tink, before your eyes.

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,

Cardi B a kendőzetlen valóságot mutatta meg a követőinek -  a szó szoros értelmében. A rappernő a csípőjét rázva sétált a kamera felé, miközben taktikusan lecsúsztatott magáról némi ruhaneműt. Ezután váratlanul oldalra fordult, megmutatva lapos hasát, a következő pillanatban pedig kiengedte a levegőt, leleplezve magát, hogy bizony ő is behúzott pocakkal szexizik.

Bella Hadid gasztronómiai talentumáról tett tanúbizonyságot. A modell egy sütögetős videót tett közzé, majd megmutatta a serpenyőben készült hús végső formáját is, ami egy szaftos hamburgerben landolt.

Miranda Kerr a házassági évfordulóját ünnepelte a minap. Emlékezésképp meg is osztott néhány képet, amely az esküvőjükön készült. A modell és férje, Evan Spiegel három éve kötötték össze életüket.

Alessadra Ambrosio a gyermekeivel játszott a karanténban. Állításokat tettek fel neki, és annak fényében, hogy a fiára, vagy a lányára volt igaz az adott mondat, belenyomta a csemetéje fejét az előtte lévő tortahabba. Bár furcsán hangzik, a gyerekeknek bejött a játék.

Kaia Gerber is fellélegezhetett, ugyanis végre levették a gipszét. Mindezt egy csípővillantással egybekötött győzedelmi pózzal ünnepelte meg.