Ugyan Kourtney Kardashian csak saját magára figyelt, amikor a minap közös fotót posztolt a húgával, Kylie Jenner már ügyelt arra, hogy a képén szereplő másik fél is elégedett legyen az eredménnyel. A világ jelenlegi legfiatalabb milliárdosa Kendall Jennerrel posztolt szexizős fotót, amin mindketten előnyösen mutatnak.

A Jenner-lányok narancsszínű fürdőruhát húztak, és elfeküdtek a kanapén, hogy átadják magukat a dögös póznak.

Irina Shayk fotózáson járt, ahol ugyan a háttér elég szegényesre sikerült, valószínűleg ez keveseknek fog feltűnni, ugyanis a modell melltartója teljesen átlátszó.

Tegnap olvashatták a Velveten, hogy Chrissy Teigennek végleg elege lett a melleiből, és kiveteti implantátumait. John Legend felesége most újabb fotókon mutatta meg, milyen volt a teste azelőtt, hogy behelyezték volna a szóban forgó implantátumokat.

Ashley Graham korábbi fotózásáról a Sport Illustrated nosztalgiázott. A magazin négy képet osztott meg a plus size modellről, aki természetesen mindegyiken fürdőruhában tekereg a tengerparton.

Victoria Beckham ezzel szemben hatalmas munkálatokban volt a minap. Uniformisa legérdekesebb része pedig egy olyan aprócska short volt, amit tulajdonképpen nem is igen lehet észrevenni, ellentétben az üzletasszony elképesztően hosszú lábaival.